Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lucasın geleceğine bende ilk günden beri inanmıyorum.. Gerek avrupa da olmamamız gerek çapsız yönetim gerek ülke durumu bir çok olumsuzluk üstüste gelince böyle kalbur üstü adamları getirebileceğimiz düşünmüyorum inş dursun beni utandıdır da iyi 1 oyuncu kazanırız..

Sag bek alacaklar demek, bu guzel haber iste

25 gun gibi bir sure kaldi, 2 orta saha 1 sag bek "almayi planliyorlar"

Günlerdir üyelegimi iptal edin diyor ama hala burda :D

Allah akil fikir versin ne diyelim
Günlerdir transferi kapattık diyosun her dakka burdasın milletin haberlerine olumsuz yorum yapıyosun
Kapanmış transferin nöbetini tutmak saçma değil mi senin için

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günlerdir transferi kapattık diyosun her dakka burdasın milletin haberlerine olumsuz yorum yapıyosun

Her mesajimi begeniyorsun ama

Demek ki sende benimle ayni fikirdesin

giphy.gif
by arda

Her mesajimi begeniyorsun ama

Demek ki sende benimle ayni fikirdesin
Ben bi mesajı okurum kimin yazdığına bakmam doğru buluyosam beğenirim yönetime olan kızgınlığım ve yönetimin beceriksiz oluşuna katılıyorum beğendiysem bu yöndedir

Ben bi mesajı okurum kimin yazdığına bakmam doğru buluyosam beğenirim yönetime olan kızgınlığım ve yönetimin beceriksiz oluşuna katılıyorum beğendiysem bu yöndedir

Tamam iste demek ki begenmissin mesajlarimi ve bana hak vermissin

Yönetim ile ilgili olumsuz yazmak forum'da yasak degil

Transfer döneminde oldugumuza göre ve hala gecen sezona göre eksikler giderilmedigine göre olumsuz yazma hakkim var

amerika milli takımı baskette rakipsiz hani futbolda işte bu güzel yani rakip kim olursa olsun fizik kondisyon şu bu gaz vs vs idare ediyorsunda.

Baskette amerika milli takımı karşısında şansın yok

amerika milli takımı baskette rakipsiz hani futbolda işte bu güzel yani rakip kim olursa olsun fizik kondisyon şu bu gaz vs vs idare ediyorsunda.

Baskette amerika milli takımı karşısında şansın yok

Dünya kupası finalinde bize ABD gelmeseydi , belki şu an Türkiye'de bir dünya kupası olacaktı .

Sent from my iPhone using Tapatalk

debuchysiz ve leivasız bi Galatasaray bekliyor beşiktaşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt