Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cavanda yerine Linnes
Tolga yerine Birhan,Gokay oynasın daha iyi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stoperler iyi orta sahamiz iyi olsa cavanda katki verebilir dicem belkide ulan takimin savunmasi dokuluyo zaten cavanda ne alaka bi muharreme komisyon vermedin onada ver dursun AllAhseni bildigi gibi yapsin

Mbia gibi overrated topcu Cavanda

baska takimda oynuyor diye övülüyor

Lan bu Cavanda bize karsi yapilmayacak pas hatalari yapti arkadan oyun kuraraken, o mac hatta bu hatalar amatörde yapilmaz diyordum..

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

CpU7DHBXgAAW5gA.jpg

böyle işine saygılı adamlar yakışıyor kulübümüze

Abicim leivayı alamaz bunlar tolga geldi bitti işte transfer kendinizi üzmeyin boş yere

Bjk'de Gokhan Tore 1.4,Oguzhan Ozyakup 1.2 milyon euro aliyor.Trabzon'da Mehmet Ekici 1.4 aliyor.Fenev Caner ve Gokhan'a yillarca 1.7 ödedi.Bizde ise kariyerinde maca cikmamis yedegin yedegi olabilecek oyunculara ve yeteneksiz evlatlara asgari 2 milyon euro veriliyor yaziklar olsun

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kulupte futbolcu ve menacerler ile pazarlik yapan kisi kim, bunu merak ediyorum. Eski baskanlar doneminde de hep yuksek ucretler verdik, veriyoruz. Bu yuksek ucretleri alan futbolcular kendini garantiye aldiklari icin yan gelip yatiyorlar. Futbollari gelismiyor, geriye gidiyor. Yollamak istediginde de sozlesme sonuna kadarki ucretlerini istiyorlar. Bkn Tarik Camdal

Cavanda Trabzon'da 825 bin euro'ya oynuyor bizde en az 1.5 milyon euro alir kesin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu tipte bir oyuncunun üzgünüm ama başarılı olma ihtimali 0

lE2EXQ.jpg

Kör ata ha göz kırpmışsın ha başını sallamışsın

Cavanda Trabzon'da 825 bin euro'ya oynuyor bizde en az 1.5 milyon euro alir kesin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyleyse cavanda hayirli olsun komisyon+turkiye ici transfer sakatlik gecmisi nasi acaba bide çok ********************* sakatlaniyosa tam bizlik transfer

Ben demiştim arkadas o kadar paralari birden Tolga ya vermenin kötü bir isaret oldugu. Lucas'a verilecek para Tolga ya verildi halbu ki 1 milyon fln fazla versen gelecek

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt