Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
su ali naci denen hukumet yalayicisinin bi tweetini daha buraya koyana agir kufur edecem yanliz

sahtekar yawsak

Nazifoglu birazdan ne sallayacak bakalim

Ben bu kadar soyguncu şerefsiz bir yönetim görmedim.Bu kadar maliyetli ,saçma sapan transferlerle değil 1 sene 5 sene daha bizi avrupaya falan almazlar.Bu kadar karaktersiz adama ses çıkarmayan tüm YK üyelerini allah bildiği gibi yapsın..Galatasaraylıyım diye dolaşmasınlar ortada.. ulan 1 tane bile yabancı almamak nedir ?

Leiva denen herifi bile alamıyorlar , bunlar böyle şerefsiz.Nasıl oyaladılar insanları... Bugün tolganın imza töreninde transferi kapattık der ,geçerler.

Beyler sakın, ne bu karamsarlik? Ne bu sinir?

Nazifoglu eren'in imza toreninde leiva olmassa alternatiflere yonelecegiz dedi, tolga icin de teklifimizi yaptik dedi, yani tolga leiva'nin alternatifi degil, olamaz da zaten.

Riekerink 2 orta saha istemisti, leiva ve rotasyon icin tolga, bu kadar da karamsar olmayin yaw.

Cavanda konusuna gelince, eger cavanda hatalarindan ders cikardiysa, EURO 2016'ya gitmemesi ile ilgili ders cikardiysa, disiplinli davranip diskolara miskolara gitmeyecekse ve hedefleri varsa takima kesinlikle katki saglar.

Yönetım tarafından forumu sakinlestirmek taraftarı ehlilestirmek icin yollanmıs bir ajan oldugun tespit edilmistir. Hakkında gerekli mercilerde sözlü ve yazılı olarak sikayet metni yazılacaktir

Leiva haberleri ciddileşince dedim ulan bu sefer herhalde turnayı gözünden vurdular, bu sefer gerçekten sağlam bir transfer yapacaklar ama yine bizi yanıltmadılar. Şimdi buraya ne yazsam olmayacak, ana bacı ne kadar sövsen az bu onun bunun evladı yönetime. O yüzden en iyisi hiç takip etmemek, boşa kendini hırpalamamak.

Bir sezon daha göz göre göre boşa gitti. Geçmiş olsun.

Nazifoglu eren'in imza toreninde leiva olmassa alternatiflere yonelecegiz dedi, tolga icin de teklifimizi yaptik dedi, yani tolga leiva'nin alternatifi degil, olamaz da zaten.

Riekerink 2 orta saha istemisti, leiva ve rotasyon icin tolga, bu kadar da karamsar olmayin yaw.

Cavanda konusuna gelince, eger cavanda hatalarindan ders cikardiysa, EURO 2016'ya gitmemesi ile ilgili ders cikardiysa, disiplinli davranip diskolara miskolara gitmeyecekse ve hedefleri varsa takima kesinlikle katki saglar.

Çok çok haklısın ama başındaki adam rezil bir adam Yusuf . Millette suç yok ki karamsar olmak için.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Riekerink 2 orta saha istemisti, leiva ve rotasyon icin tolga, bu kadar da karamsar olmayin yaw. Ha bide tolga'nin alindigina gore dzemaili'ye yol gozukuyor.

aynennn

Transferim son gününü bekliyorum forum tarihinin en fantastik sövüşünü yapıcam leiva veya bi ön libero gelmezse

cavanda yan mevki solbek...bu arada cavandanın gelişi sabrinin gidişi demek

cavanda ihtiyacımız olan tipte ofansif dikine giden bir bek ebue nin bi kaç seviye altı diyebiliriz. linnes çok pasif oyuncu açıkcası topa ayağını sokmaktan aciz kiraya verilmeli.

gerçi defansif bek istiyor diyorlardı rie ama bence carole defansif bek olarak değerlendirilebilir.

Cavanda guzellemeleri yapiliyor simdide . Adami izlemedik sanki defansi linnes gibi iste al birini vur otekine. Riekerink hocama yapilan bu zulum son bulsun.istifa edin anasini ...lerim

1905

olcak,özgüven problemi var

Sergen , burası çocuk yuvası değil Galatasaray . Yani kaliteli yanında , özgüven de önemli. Carole ve bruma ilk geldiğinde bir ışık vermişti sonra kötü olmuşlardı; bu adam her zaman rezil . Neyse Özbek ile bir şey beklemiyorum zaten, sahibi ne ki malı ne olsun .

2 yıldır forumdaki gözde ön liberolar: Ettiene copue ,Yan mvila ,Miguel Veloso, Lucas Leiva ,Alex song ,Obi mikel ,LAss diaarra idi..
Tam bunlardan birini alıyoz derken çapsız adam yine hürriyet güçere bağlıyacak gibi

Adam hayatının sözleşmesini yaptı istifa etmesini beklemem. 900 bin euro 10 yılda kazanamayacağı para istifa edermi sence

normal bir Türk yada brezilyalı vs istifa etmez al bak işte şikecilerin hocası

ama kuzeylilerde iş ahlakı disiplini cok baskındır genelde ve bu adamın hiçbir dedigi şu ana kadar yapılmadı

benimki sadece tahmin istifa ederse hiç şaşırmam hatta memnun olurum yazık olmasın bu adama

satin su kulubu artik yaw arap rus kim aliyorsa artik

bu ne lan her sene bir baskan degistir yonetim degistir 3-4 ayda TD degistirelim

sokarim boyle duzene

Çok çok haklısın ama başındaki adam rezil bir adam Yusuf . Millette suç yok ki karamsar olmak için.

Dursun'un rezil bir adam oldugunu yeni mi ogrendiniz Allah askina... haberlerin hep kotu tarafindan bakmayi birakip iyi tarafindan bakin, oyuncunun takima saglayacagi katki hakkinda tartisin, bence bu daha mantikli.

Maliyetler ile ilgili illa ki birseyler dusunmuslerdir, yoksa 1 yil men yolda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt