Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ön libero alacaklar merak etmeyin. Leiva gelecek bence. Olmadı diarra gelir.
Önlibero olmadan sezon acilmayacagini çok iyi biliyorlar

Kimse alinmasin da bu forumda bir kac capsiz arkadaslar var, bi halttan anlamiyorlar ama tuhaftir ki adamlar dibine kadar sansli ulan, her istedikleri les vasat oglu vasat süper lig transferleri gerceklesiyor.

Cavanda'da Sabri ve Linnes'te olmayan ne var?
Savunmamızın zaten zeka seviyesi yeterince düşük, üstüne birde dahada düşük olan Cavanda'yı almanın amacını çözemedim. Eren ve Tolga transferleriyle yaptıkları 2 adım ileriyi, illa mehter takımı gibi 1 adım geri yaparak etkisizleştirecekler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selam beyler şöyle son sayfaları okudumda isyan başlamışş..en iyisi foruma sık sık girmemek..valla kaç gündür gündemden uzağım kafam rahat :-)

Eğer Leiva ile gelseydi cavanda Mutlu olurdum kendi adıma ama Leiva yatınca Adamı da gömdük

Nazifoğlu kloopla görüşmesi var dedi eş falan hikaye liverpollada anlasıldı dediler bonserviste hikaye.

Ersun hocanın kadroda düşünmediği futbolcuyu alırken 100 kere düşüneceksin.

Hatta düşünmeyeceksin bile direkt uzak duracaksın.

Linnes oynadıkça ritmini bulacaktır adam çok kolay harcanıyor maalesef. Cavandaya 2 milyon vereceğinize niasseyi kiralayın daha iyi

Leiva gelse ben de anlarim sag bek transferini. Ama simdi ne anlami kaldi arkadas? Tolga'yi bile birakip tüm bütce'yi bu transfere yatirmak gerekirken yaptiginiz ise bakin.

Lucas bizim gelecegimizi belirleyecek bir transfer olacakti (bu sezonluk)

Simdi oyna bakalim Hamit, Dzemaili, Tolga ile. Hepsi birden sakatlanirsa sasirmamak gerekir.

Kimse alinmasin da bu forumda bir kac capsiz arkadaslar var, bi halttan anlamiyorlar ama tuhaftir ki adamlar dibine kadar sansli ulan, her istedikleri les vasat oglu vasat süper lig transferleri gerceklesiyor.
Iyide senin veya benim onlardan daha çok anladığını veya anlamadığını kim karar veriyor şimdi? Fikirlere saygılı olmaya öğrenmeliyiz ilk önce diye düşünüyorum . Ne sen nede herhangi birisi burda mourinho bilmem kim değil. Şimdi karşı taraf da sen bir boktan anlamıyorsun diye bilir. Zorla tahrik etmeye çalışıyorsun milleti küçük düşürmeye çalışıyorsun fikirler seninkisi ile uyumlu olmadığı zaman.

Cavanda'da Sabri ve Linnes'te olmayan ne var?
Savunmamızın zaten zeka seviyesi yeterince düşük, üstüne birde dahada düşük olan Cavanda'yı almanın amacını çözemedim. Eren ve Tolga transferleriyle yaptıkları 2 adım ileriyi, illa mehter takımı gibi 1 adım geri yaparak etkisizleştirecekler

sabride beyin ve yetenek yok linneste yetenek yok cavandada ikisinden biri olsa yeter

Capsizliktan degilde millet dursunu bildigi icin beklentilerini yuksek tutmuyo biliyo dursunun yurt disindan oyuncu alamiyacagini beklentiler ne zaman yuksek tutulsa buyuk yikim oluyo

Ulan leivayı alın lan .Olmasa diarrayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt