Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
su leivayi alinda ondan sonra ne .ok yiyorsaniz yenin.
artik yeter oraya saglam bi önlibero lazim.
bi senemiz daha kayip olacak.

Tolgaya 2 milyon yillik verilirse point otelleri yakmak lazim. Cunku leiva yi henuz alamama sebebimiz cingene pazarligi. Onla 3 istiyo biz 1.5 veriyoruz.

Tolgayi tanimiyorum ama bunca yil adi sani duyulmadigindan su abdullah avcinin abuk subuk almanyadaki oyunculari aklima geliyor ister istemez.

Bir tek şekilde kabul ederim Tolga'yı eğer Dzemaili'de yaklaşık 3 milyon gibi bir rakam'a satıldıysa ve üstüne birde Leiva alınacaksa olur yoksa Selçuk Tolga ortasahası ile yine gol yeme rekoru kırarız ama Leiva+Tolga olursa kabulum dediğiniz gibi 13 kilometre koşan hamal bir adam lazımdı ortasahaya selçuk yerine Sneijder'i rahatlatır öyle olursa

Burak + Telles + Rodriguez = 8m euro(%75) = 6 m + 6.5 m + 2 m = 14.5 m Leiva da 2.5 civarı biterse tam tamına çıkarız ama bu kadar da har vurup harman savrulmaz yazıktık günahtır 5 futbolcu gelecebilecek paraya 4 futbolcu alabiliyoruz gerçi bu yönetimle bunu da şükür ada'yı filan vermedik :oley:
Şu uclu taş catlasin 6 milyon euro eder gittik 2 katini verdik.Sonra Lucas icin 1.5 milyon eurodan fazlasini vermemek icin direniyorlar.Ama sunlara 12 verirken hersey normal bunlara gore

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şaka maka yabancı almadık.Harzo gitti fikirleri hala iktidar.

Aslında mantıklı transferler şu açıdan serdar aziz'i saymazsak eren de tolga da bundesliga ve almanya alt yapılı çocuklar sinan gümüş de oradan geldi bence biraz maliyetli oldu o da yönetimin vizyonsuzluğu ama tolgayı da ereni de hem beşiktaş hem de fener almak isterdi tolga iyi bir rotasyon oyuncusu olur selçuk ve leiva'nın pozisyonunda da oynar umarım leiva da gelirse 1-2 fazla da olsa daha fazla acı çekmeyiz :oley:

Bunlar Leiva'yı alamaz.Transferi kapadık bence.

Sözleşmesi gelecek sene bitecek olan senede 20 üstünde maça çıkmayan. herhangi üstün bir özelliği olmayan piyasa degeri 2.5 milyon adama 3 milyon bonservis verilir mi ya üstüne bir de 2 milyon senelik verdiysek küfür

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben denayerinde chedjoununda stoper performansını beğenmiyorum sol stopere tecrübeli birini almalıyız

Rakiplerin ödedigi bonservis bedelleriyle dalga gecenler var dün burda

Tolga icin 3 milyon nedir peki veya serdar Aziz'e 4.5 milyon

Unal Aysal zamaninda ne demisti,3 milyon'a ben arsenal'dan topcu aliyorum demisti...

menajerlere biraz para yedirirse dursun ched denen stoper bozmasını araplara iyi paraya çakabiliriz yoksa işimiz var bu adamla seneye beleşe gidecek

Sadece şu adama güveniyorum >>>>> RİEKERİNK

Bu adam 1 forvet 2 orta saha oyuncusu dedi(Eren geldi, Tolga geldi, Leiva umarım gelecek)

Daha sonra sağ bek ve stoper istedi(Denayer kiralık gelebilir + sağ bek de sabriyle yeni sözleşme imzalandığı halde o bölgeye transfer yaptıracak)

Vizyonsuz başkanın hakkında VİZYONLU RİEKERİNK gelecek :D :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt