Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mahmut Tekdemir isteriiizzzzz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sergen'in bize transfer ettigi Valencia Manu'da ilk 11 de basliyor maca

Trabzonajans sitesinde yer alan haberde, bordo-mavili kulübün Burak’ın transferinden gelecek 2 milyon euro için Galatasaray ile özel bir anlaşma yaptığı belirtildi.
Paydan alması gereken miktarı hemen istemeyen Trabzonspor, ilk olarak kredi çekip kulübün borçlarından oluşan temlik ve ipotekleri kaldırdı.
Birçok temliğin kaldırılmasından sonra 2 milyon euroluk pay, bordo-mavili kulübün kasasına girdi. Mecburen böyle bir anlaşmaya giden Karadeniz temsilcisi, aksi takdirde hakkı olan parayı banka ya da borçlu şirketlere bırakmak zorunda kalacaktı.

ulan hayır kurumuyuz vallahi

Ilk 11 oyuncu yerine rotasiyon oyuncusu aliyoruz

Gesendet von meinem GT-I9100 mit Tapatalk

Leicester: Schmeichel, Simpson, Huth, Morgan, Fuchs, Mahrez, King, Drinkwater, Albrighton, Okazaki, Vardy.
M. United: De Gea, Valencia, Bailly, Blind, Shaw, Carrick, Fellaini, Lingard, Rooney, Martial, Ibrahimovic.

Chris Smalling Bailly'dende, Blind'dende çok daha iyi bence

Bence onlar 500 bin istiyordur biz 6 milyonda diretince görüşmeler tıkandı

Sent from my iPad using Tapatalk
Olabilir valla.Serdar transferinde anlaşma tamamken nolur Bilal'i de alin diye yalvaran yonetimden hersey beklenir

Hamsiler bile olmayan seyi ile sokup cikiriyor...

neyse beyler ben kacar. Fark ettiyseniz agzim bozulmaya basladi yine. Ceza yemek icin erken. Hele bi bakalim neler olacak ama bunlar bizi rezil etti arkadas...

Valla ben stopere mutlaka takviye gerektigine inaniyorum bu yil.

Her topa kafa vurduran, adamini kaciran, poziayon alamayan stoperlerden biktim.

Ben de iyi bir stoper gelmesini isterim ama elimizde Chedjou varken Leiva, Tolga ve Debuchy'den daha önemli ve öncelikli değil. Chedjou>Marsilya haberleri var gerçi şu sıralarda gerçekleşirse o zaman iyi bir stoper bekleyebiliriz.

Yabancı kontejani 5+0 ken bile bu kadar yerli transfer yapmamiştık be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt