Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun baglama ile ziyafet verecek galiba

Elinde mont olmadigi kesin

Yolladığımız 3 adamdan pek bir farkı yok.Jose ve Bilal 800,Emre 500 alıyordu.Tolga'ya 2 milyon vereceğiz.

VYZo2n.jpg

Bu olayı di marzio demedikçe inanmam liverpool'un türkiye hesabı acaba liverpool şehrine kaç bin km uzakta tweet atıyordur :D :D :D

Resmi falan diyor renktas bilemedim

dogru gibi yalniz. Bizim sansimizada habire adam sakatlaniyor bunlarda. Bu klopp malinin her takimi zaten boyle. Hep sakatlik hep sakatlik

ne leiva mis kiymete bindi ,bu kadar abartmanin alemi yok.

geldiginde görücez ben pek ümitli degilim.

Ben de iyi bir stoper gelmesini isterim ama elimizde Chedjou varken Leiva, Tolga ve Debuchy'den daha önemli ve öncelikli değil. Chedjou>Marsilya haberleri var gerçi şu sıralarda gerçekleşirse o zaman iyi bir stoper bekleyebiliriz.
Marsilya defteri kapandı Marsilya ucuz yollu iş görecek stoper arıyordu sözleşmesinin son senesi diye Chedjou'ya sulandı ama 2.2 aldığı için olmadı transfer. Marsilya Hubocan'ı aldı 1.2m euro bonservis 1.4m euro maaşla.

leiva akşama açıklanır,belki : ) olamaz mı olabilir..

Leiva olmazsa başka adam mı yok, Akhisar bonservis elinde Arnold Mvuemba'yı aldı Lyon'dan. Rodellega gibi seneye bonservis öder alırız. Rodellega 3 yıl önce bonservis elinde aylarca gezdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt