Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CpQ5L1TWIAAFrmW.jpg
Bombalayın!

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar Leiva konusunda benim kendi düşüncem ve tahminim şu yönde; Leiva artık Liverpool kariyerini tamamen bitirmiştir eğer ki kalırsa 3-4 maç ilk 11 de oynayabilir o da sakatlık gibi olaylar da fırsat bulursa oyuna girer ayrıca kloop olayı da tamamen şöyle bizim banka teminatı yollamadığımızdan o da oyuncuyu bırakmak istemiyor haklı da pazartesi günü bence bizimkiler banka teminatını yatıracak ve olay kapanacak bu kadar basit sonuçta cuma günü neden pazartesi sarktı sonuçta kloop ile akşamına da toplantı yapılabilirdi veya barça maçından sonra da yapabilirdi aslında olay çok net hafta sonu banka teminatı alamadığı için kulüp kloop da pazartesi parayı yatırırsınız bizde yollarız demek istiyordu. Şahsi fikrim taffarel farkıyla leiva bize gelir :hat:

CpQ9XD3WEAAkErv.jpg

kilo almis hain herif

aten geçen sezon burak satışı ile +10.5 milyon kardaydık üstüne 6.5 telles 2.5 jose'den geldi haydi Ts'ye 2 gitti serdar 4.5 eren 4 tolga 3
gelir 19.5 gider 13,5 yine para kalıyor 6 milyon filan yani 6 milyon daha harcasak iki yıl toplamında eksiye düşmemiş olucaz yani Zabaleta+Demichelis'i alsak olur bu iş

İşte Dzemaili+Chedjou'da ayrılırsa Akpro alınır

----------------------MUSLERA----------------

Zabaleta---Demichelis-----Serdar---Carole

--------Lucas Leiva-----------Tolga----------

Sinan--------------Sneijder----------Bruma

----------------Eren Derdiyok---------------

Şampiyon olmaz mı bu kadro

Son düzenleme:
Mainz 2:0 önde L'Pool karşısında.
İyi oluyor Klopp'a

Bırak Lan Leiva yı !

bence tolga hamlesi olumlu selçuğu yedekleyecek kapasitede bir oyuncu hatta kesebilir, önlibero içinse leivada neden bu kadar herkesin takıldığını anlamıyorum halbuki ısrar edilmesi gereken Melonun yerini doldurma kapasitesine en uygun aday bence LASS DİARRA, Leivanın koşmak dışında çok birşey vereceğine inanmıyorum ayrıca premier ligden gelen oyuncuların yoğun maç temposu ve ağır antrenmanlar nedeniyle belli bir yaştan sonra fiziksel çöküntü yaşadıkları gerçeğide var chedjou verilip LASS DİARRA alınabilirse mükemmel bir hamle olur kanaatindeyim ligin çok üstünde bir kalite yakalarız.

Yunus çok iyi....

Turnuva da şans vermedik ona....

Arkadaşlar Leiva konusunda benim kendi düşüncem ve tahminim şu yönde; Leiva artık Liverpool kariyerini tamamen bitirmiştir eğer ki kalırsa 3-4 maç ilk 11 de oynayabilir o da sakatlık gibi olaylar da fırsat bulursa oyuna girer ayrıca kloop olayı da tamamen şöyle bizim banka teminatı yollamadığımızdan o da oyuncuyu bırakmak istemiyor haklı da pazartesi günü bence bizimkiler banka teminatını yatıracak ve olay kapanacak bu kadar basit sonuçta cuma günü neden pazartesi sarktı sonuçta kloop ile akşamına da toplantı yapılabilirdi veya barça maçından sonra da yapabilirdi aslında olay çok net hafta sonu banka teminatı alamadığı için kulüp kloop da pazartesi parayı yatırırsınız bizde yollarız demek istiyordu. Şahsi fikrim taffarel farkıyla leiva bize gelir :hat:
Klopp um neyine teminat ona buna 40 50 milyon saçarken 2 milyonun hesabı klopp a mı düşmüş de?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rodriguez'li Mainz Liverpool karşısında 3:0 önde. Dakika 62

Klopp a koymalari iyi oldu

Klopp um neyine teminat ona buna 40 50 milyon saçarken 2 milyonun hesabı klopp a mı düşmüş de?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya bizimkiler komisyon yedirecek adam bulamadılar 1 - 1.5 m euro teklif ediyorlar burada kloop da haklı normalde son senesine girilmese bu adamı biz de 6-7 den aşağı alamazdık ki liverpool taraftarı da forumlar da bu rakamları komik buluyor bundan sonra her şey leivanın elinde kloop'a illa ben gitmek istiyorum derse 2.5-3 e transfer biter leiva gelmezse de mahmut pekdemir'e yöneleek olursak hemen bitirirler ne de olsa orada komisyoncu çok 4-5 m euro verirlerdi yarısı kendi cebine girerdi

Son düzenleme:
Ulan bırakin Leivayi, yollayin Poldiyi İngiltereye alsın gelsin schweiniyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt