Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjknin 10 numarası aras olur.çok iyi futbolcu.kalite akıyor...kerim frei,olcay ve töreden daha iyi.

Arda Acun abisinin kucaginda.

CpRa_PsWgAAoXqm.jpg

Kaptanimiz şahane

Umarim bir gün yuvasına döner

maşallah ismide çok güzel
Hazır gelmişken sorayım sence Martín Demichelis o olmazsa Philippe Mexès gelse chedjou yerine nasıl olur
Tecrube ve liderlik konusunda defansimizi normalinde rahatlatir ama ben bu iki isime de karsiyim, cunku bizim oynamak istedigimiz oyun ve oynamamiz gereken oyun kaleye uzak olacagindan bu tarz cok agir bir stoper basimizi belaya sokar ayni zamaninda Cris de oldugu gibi. Bizim stoperlerin agir olma sansi yok. Arkaya atilan her top tehlikeli olur. Bize biraz hizli, ama ayni zamanda tek hamleli degil de toparlayici bir stoperimiz olsa harika olur.

Demichelis veya Mexes arasinda tercih yapsam Mexes derim. Ama ikiside olmasin bence.

Tecrube ve liderlik konusunda defansimizi normalinde rahatlatir ama ben bu iki isime de karsiyim, cunku bizim oynamak istedigimiz oyun ve oynamamiz gereken oyun kaleye uzak olacagindan bu tarz cok agir bir stoper basimizi belaya sokar ayni zamaninda Cris de oldugu gibi. Bizim stoperlerin agir olma sansi yok. Arkaya atilan her top tehlikeli olur. Bize biraz hizli, ama ayni zamanda tek hamleli degil de toparlayici bir stoperimiz olsa harika olur.

Demichelis veya Mexes arasinda tercih yapsam Mexes derim. Ama ikiside olmasin bence.

Yani vlad chiricheş Denayer Mascherano gibi birisi olsa çok iyi olur ama böyle bir lider stoperin yanında olmasını isterdim ben

emre belözoğluna kanım tekrar ısınmaya başladı. Başkomutanımızı bizzat dinlemeye bayrak açmaya gitmiş vatansever Türk evladı.:happynew:

Arsenal - City hazirlik maci vari. Yedek kulübesinde olmasina ragmen oyuna girmedi. Sadece Denayer ve Matteo (19 yasinda stoper) oyuna dahil olmamislar.

yani h.o

Denayer bilal çolak jose ayrıldı eren tolga serdar geldi 60 tene gol yiyen takım güçlendi mi? Biz bu berbat savunmayı ne yapacaz takım savunması için ne yaptık?

küfür olmamali seviye düsmesin

Leiva-denayer gelirse iyi olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt