Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasil adamsin Can :D Bana alinti yapip bir secenek daha var, becerisizlik diyip 1 post sonrasi benim gibi komisyon yazmissin :D :D

Bence hem beceriksizlik hem de komisyon. Yani adamlar kolaya kaciyor, yerli oyuncu alarak hem komisyonu cebe indiriyorlar hem de yabanci birini ikna etmelerine gerek kalmiyor.

Bu Dursun ve yanindaki haramiler sence ikili münakasalarda adam gibi kendini ifade edebilirler mi yabancilar ile? Ben menajer ya da baskan olsam ve bunlar karsima ciksa ciddiye almam Dursun gibi bir adami.

Bizim bu kadar paramız var mıydı be :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Defansta alın be .D

Son düzenleme:
Denayer bir yıl daha gelse düzenli olarak stoper oynamak için çok iyi olur özellikle son maçlarda çok iyi oynamaya başlamıştı JoR hocam ile son FB maçı mesela

Hızı kademe bilgisi oyunu okuması müdaheleleri filan bu ligin çok üstünde heleki 21 yaşında bir çocuk için inanılmaz ama bana sıkıntılı gelen iki özelliği var mesela bire bir markaj etmesi gereken bir oyuncu varsa ona sıkıntı çırakabiliyor yani sırtına yapışıp sahadan silemiyor o oyuncuyu mesela Rodallega ona çok sıkıntı çıkarmıştı veya gaitan griezmann karşısında çok zorlandı yani gaitan'ı griezmann 'ı tutamadı diye birşey diyemem tabiki dünyanın en iyileri bile tutamıyor çoğunlukla

Maç sonucu: Trabzonspor 5-0 Karabakh Wien
Goller: Mustafa Akbaş, N’Doye, Zeki, Bero(2)

rakiplerin köy takimlari olmalarina ragmen en azindan hepside karsi farkli galibiyet aliyorlar

Muslera
Linnes Serdar Hakan Carole
Selçuk
Leiva Sneijder
Podolski Eren Bruma

hemza dönemi boş geçtik bu dönem rahat 20m'a kadar transfer yaparız.

Gerçekten öyle 10.5 milyon kardaydık üstüne 6.5 telles 2.5 jose'den geldi haydi Ts'ye 2 gitti serdar 4.5 eren 4 tolga 3
gelir 19.5 gider 13,5 yine para kalıyor 6 milyon filan yani 6 milyon daha harcasak iki yıl toplamında eksiye düşmemiş olucaz
şu çöpleri takımdan gönderipde 65 milyon'un altına indirebilirsek gideri rahat harcıyabiliriz bonservis

Gerçekten öyle 10.5 milyon kardaydık üstüne 6.5 telles 2.5 jose'den geldi haydi Ts'ye 2 gitti serdar 4.5 eren 4 tolga 3
gelir 19.5 gider 13,5 yine para kalıyor 6 milyon filan yani 6 milyon daha harcasak iki yıl toplamında eksiye düşmemiş olucaz
şu çöpleri takımdan gönderipde 65 milyon'un altına indirebilirsek gideri rahat harcıyabiliriz bonservis

Aynen bence 5m verip sözleşme fesh edelim alan yok elimizi kolumuzu bağlıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt