Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leiva ayrilmaz artik diyo

Neyse öyle ya da böyle tafi reyiz ikna etmiştir yarın leiva kloop'a senin yan seçeneklerin olmayacam diyip resti çeker biraz da yönetim kesenin ağzını açsın da ikna etmek kolay olsun :oley: o kadar yerliye verdiler bu adama vermezse bir yerleri düşer :D

Loris Karis, Mamadou Sakho, Joe Gomez & Lucas Leiva are all currently sidelined by injury.( James Pearce )

Forum da Galatasaray'lıdan çok Bjkli ve fbli var. Bjknin çöplerini ne övüyorsunuz burda.? Tolgay,Frei kim yahu.?

tolga kazığını yiyip transferi kapatacağız yazın bi kenara leivayı falan almaz bu hıyarlar.

sizin yapcaginiz transferin, normal sartlarda cok fazla sevinmicegimiz leiva bile kiymete bindi.

kanattan acilan ortalarda zayif kaliyor bazen oda var

biraz akillari olsa 15 milyon opsiyonlu bir kiralik sozlesme yapariz sonra aysal'in melo transferinde yaptigi sure kazanarak pazarlik yapardik. sanmiyorum gerci city epl takimina kiralamak istiyormus.

biraz daha kendini geliştirmiş gibi geldi böyle ama o kanattan açılan ortalarda ayrı dert kimi marke edeceğini bilmiyor topa mı gideyim adam mı tutayım derken kaçırabiliyor topu gelire JoR hocam halleder inşallah o sorunu

Koskoca Turkiye'ye bak

Ahmet Dursun , Arda gibi futbolcularin siyasi gorusleri aliniyor. Tek bana mi garip geliyor beyler?

Futbolcu lan bunlar siyaset ne alaka?

Sanirim doguma buyume Amerika'da yasadigin zaman cok ilginc geliyor boyle seyler. Hidayet Turkoglu Cumhurbaskani danismani oldugu zaman buradaki spor kanallari adeta "what the f..ck" der gibi haber sunuyorlardi

Ilginc bir ulkeyiz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt