Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Napoli tabiki 5'ler dandık overated Monaco yu.
Affeder sin, ama Monaco ya karşı kaybetmek yahut tur vermek için çok kötü ve aptal olmak lazım.

Aynen öyle. FB bu sezon yine leş. Monaco'nun en büyük sıkıntısı teknik direktörleri bana göre. Adam hiçbirşeyden çakmıyor.

tolga nasıl senelik 2 mio alıyor yaw bu transferde net bir menejer bağlantısı var melo-jose olayındakine benzer birşeyler olabilir.

J3rYyQ.jpg

Bu ne lan :asd: :asd:

bu sene rakip beşiktaş,fener bi poka yarar da bjkye geçirir inşallah

leiva gelirmi bilmem ama ama liverpoolda kalırsa muhtemelen kariyerini hiç edecek cünkü bu sezon kolay kolay 18e giremez

Bütce 3 milyon asilmis

Tolga transferi ile 3 milyon daha eklenecek (vergi ve primler dahil)

6 milyon asilmis olacak ve leiva da gelecek olursa bi 3.5 daha eklemek gerekecek.

Ortalama 10 milyon asacagiz yapacagimiz 2 transferde,yonetim uyumaya devam etsin

Arnold'un Vali olduğu ülkeden bahsediyoruz değil mi? Ya bi yürü git ne bu sürekli türkiye'yi ezikleme çabası.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Turkiye'yi ezikleme cabasi mi?

Konuyu anlamamissin gelmisin bana tavir yapiyorsun. Yazik...

Turkiye benim icin onemli oldugu icin bu tur bir yorum yaptim. Yoksa umrumda olmasa banane der hic bahsetmezdim bile.

Beni burada taniyan tanir. Nasil bir insan oldugumuda bilen bilir. Oyle koklerimi "ezikleyecek" kadar alcalmadik cok sukur. Turkiye'yi suan ezikleyenleride iyi biliriz...

Hadi iyi uykular sana!

Son düzenleme:
Süleyman hurma geçen diyordu zaten baştakiler sadece kukla bütün kararları menajerler alıyor bu bosman kanunları filan da sırf menajerlerin lehine diye hakkaten Fifada da paralel menajer yapılanması var

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bencede aynen oyle reis. Bu nedir yaw...

20 m'a bir tanede top class oyuncu alinir. Umarim dedigim gibi FIFA bir uygulama getirir. Vallahi yazik

Tolga'yı verdi üstteki şahıs, doğru hatırlıyorsam. Alttakini bilmiyorum.

Bu arada;

Zabaleta, Pep Guardiola'nın kendisini takımda görmek istediğini ve önümüzdeki yıl da City forması giyeceğini açıkladı. [@RobPollard_]
Debuchy hayırlı olsun diyebiliriz mi ?

Herkeze iyi uykular Selçuksuz orta saha ve leiva kap dileklerimle

Son hazırlık maçında sanırım Donk 6 numaraydı. Donk giderse Hamit 6 giyer. Leiva da 5 numara olur. Leiva transferi bence sonuçlanacaktır yoksa büyük bir tepki ıle karşılaşmak istemez yönetim.
Tolga transferini gelince, umarım söylenen fiyatlar doğru değildir. 11 oynaması garanti olmayan bir oyuncuya 2 milyon€ maaş ödenecekse bunun benim için tek bir açıklaması var. Bu yönetim ciddi şekilde kulübü Avrupadan 1 yıl daha men ettirecek!

Seref Aydin son 2 senedir hangi transferi bilmiski Leivayi bilecek

Aslinda bir iki tane bildi .Poldi , Donk falan bunlari bildi. Ama tabi onlari herkes biliyordu dersen sanada hak veririm :D

Berke'ninde dedigi gibi adam 9 numarali formaya kadar bilmis Eren Derdiyok transferinde...

Umarim haksiz cikarsinizda Leiva gelir :D

Bütce asilmis diye birseyler gördüm Twitter da. Ya Allah askina bunlar bizimle dalga mi geciyor?

Tabi ki asilir, sen gereksiz yere Eren ve Serdar'a sirf bonservis olarak 8,5 Milyon ödüyorsun. Allahim ya delirecegim, ömrümü yiyecekler bu serefsizler.

Edit: Bonservis degil de maas bütcesiymis.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt