Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aysal sadece kaliteli adamlara savurmadı paraları. Hayrovic mi dersin Tarık çamdalı mı saysam yok Ontivero mu.
Salih Uçan peki yada en büyük mal olan chedjou yumurtasını mı? Dany den devam edelim istersen yada Olcan adın ? Kalite kokuyor maşallah hepsi. Telles de çöp ama onda zarar etmedik en azından.
Orada haklisin ama adamin aldigi adamlar son senelerde kupalari supurdu. Tabi bunda FT'ninde buyuk etkisi var. Yoksa dogrusu oldugu kadariyla hatalari var.

20 adam almissa 10'u cop , 10'u kalite. Bu dursun 30 adam alsin 3 tanesi kaliteli olur geri kalan cop...

Scoutlara en çok komisyon kalacak oyuncuları bulun talimatı verilmiş çok belli. Mesleğine çok vakıf bir arsız bu dursun denen parazit.

Cok merak ediyorum sim bizim kadro nasil olacak hucum olarak?

Bruma veya Sinan'dan biri kesilecek mi? Poldi kesilmez gibi...

Cok alternatifte kotuymus aga :D

Ne Bruma nede Sinan'a kiyilir be. Valla arapsaci

Cok merak ediyorum sim bizim kadro nasil olacak hucum olarak?

Bruma veya Sinan'dan biri kesilecek mi? Poldi kesilmez gibi...

Cok alternatifte kotuymus aga :D

Ne Bruma nede Sinan'a kiyilir be. Valla arapsaci

Hak eden formayı kapar hocam :D

1500 filan dır aşşa yukarı verilen bilet geçen yıl 1000 tane verdilerdi...
7000 satışın sebebini Avrupa'da olmamak diye nitelendirecek kadar yüzsüz bir yönetim var, 1 tane bile kombine transferi yapmadılar ki leiva vb oyuncular ne kadar faydalı olurlarsa olsunlar kombinede çok etkili olamazlar, 8,5 mil bonservisi Eren ve Serdar transferinde harcayacaklarına yıllık 4,2 milyonuda hesaplayarak yapacakları bir forvet transferi dzeko gibi bir Adam ile o kombine satışlarını 2 ye katlardı. ViZyon falan değil olay zeka hiç değil bunlar yiyorlar parayı yoksa yerliye bu kadar abanmazlardı

Sinan ı abartmayın mental olarak oyundan çabuk kopan birisi.

Bruma - Podolskı ikilisi ilk 11 olur.

ulan Leiva rüyalarıma bile girdi.. Alamıyordu bizim çapsızlar. ABV dursun!

Dursun Özbek

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tolga Cigerci yeni Ceyhun Yılmaz , kirailk 3 milyon e bony gelseydi, Alt yapıdan birhan yedekte dursaydı inanın hem birhan için hem bony ile Galatasaray takımda taraftarıda bir başka olacaktı.

selamın aleykum
günaydın şanlı Galatasaray'ıma gönül renktaşlar:gsbayrak:

Haftaya ptesi bombalar patlar ama elimizde patlar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Riekerink, Bruma ve Sneijder'e sahada serbestlik tanıyıp, hücumu bu iki oyuncu üzerinden kuracak. (********************* Spor)

-Tapatalk-

İzzet-i ikramı eksik etmemişiz anlaşılan

KAP'a bildirilen Tolga Ciğerci menajeri ile birlikte İstanbul'a geldikten sonra Point Hotel'e yerleşti. (Fanatik)

-Tapatalk-

İzzet-i ikramı eksik etmemişiz anlaşılan

KAP'a bildirilen Tolga Ciğerci menajeri ile birlikte İstanbul'a geldikten sonra Point Hotel'e yerleşti. (Fanatik)

-Tapatalk-

Çapsız piyasasi olmayan bir oyuncuya 3 milyon e + 2 milyon e yıllık verilirse ben de menajeri olsam bende Point hotele yerleşirim :D

2 M € istenen Chedjou'ya, Marsilya ile iki Rus kulübü talip. Yönetim, bu satış olursa Denayer'e yönelecek. (Sabah)

-Tapatalk-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt