Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CpUNW5wXEAQbIFW.jpg:large

CpUF7VHXEAAvv3a.jpg:large

alttaki abbasın paralı elemanı ali nacinin haberi.muhtemelen dogru.azcik haberlere göz attim.dis basina da baktım.bahane cok,kloop birakmiyor,esi gelmek istemiyor vs...

normalde geleceğine inanmıyordum ama bu yazılanlardan sonra geleceğine inanmaya başladım.

[TABLE="class: items, width: 677"]
[TR="class: odd"]
[TD="class: zentriert, align: center"]15/16[/TD]
[TD="class: hauptlink"]lif yırtılması[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]21 Oca 2016[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]1 Şub 2016[/TD]
[TD="class: rechts, align: right"]11 gün[/TD]
[TD="class: rechts hauptlink wappen_verletzung, align: right"]2[/TD]
[/TR]
[TR="class: even"]
[TD="class: hauptlink"]Enfeksiyon[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]7 Ara 2015[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]14 Ara 2015[/TD]
[TD="class: rechts, align: right"]7 gün[/TD]
[TD="class: rechts hauptlink wappen_verletzung, align: right"]1[/TD]
[/TR]
[TD="class: hauptlink"]Antrenman eksikliği[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]3 Ağu 2015[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]27 Ağu 2015[/TD]
[TD="class: rechts, align: right"]24 gün[/TD]
[TD="class: rechts hauptlink wappen_verletzung, align: right"]3[/TD]
[/TR]
[TR="class: even selected"]
[TD="class: zentriert, align: center"]14/15[/TD]
[TD="class: hauptlink"]yorulma kirilmasi[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]30 Mar 2015[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]30 Tem 2015[/TD]
[TD="class: rechts, align: right"]122 gün[/TD]
[TD="class: rechts hauptlink wappen_verletzung, align: right"]8[/TD]
[/TR]
[TD="class: hauptlink"]Ayak parmagi yaralanmasi[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]9 Mar 2015[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]12 Mar 2015[/TD]
[TD="class: rechts, align: right"]3 gün[/TD]
[TD="class: rechts hauptlink wappen_verletzung, align: right"]-[/TD]
[/TR]
[TD="class: hauptlink"]Parmak eklem kapsülü yırtığı[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]24 Tem 2014[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]23 Şub 2015[/TD]
[TD="class: rechts, align: right"]214 gün[/TD]
[TD="class: rechts hauptlink wappen_verletzung, align: right"]24[/TD]
[/TR]
[TD="class: zentriert, align: center"]13/14[/TD]
[TD="class: hauptlink"]lif yırtılması[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]27 Şub 2014[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]27 Mar 2014[/TD]
[TD="class: rechts, align: right"]28 gün[/TD]
[TD="class: rechts hauptlink wappen_verletzung, align: right"]10[/TD]
[/TR]
[TD="class: zentriert, align: center"]13/14[/TD]
[TD="class: hauptlink"]Asil tendon tahris[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]23 Oca 2014[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]3 Şub 2014[/TD]
[TD="class: rechts hauptlink wappen_verletzung, align: right"]4[/TD]
[/TR]
[TD="class: zentriert, align: center"]12/13[/TD]
[TD="class: hauptlink"]Burun operasyonu[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]16 May 2013[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]27 May 2013[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Evet çok sakatlık yaşamış bir oyuncu ancak kronik sakatlık diyebileceğimiz türde aynı sakatlığı yaşamamış. Genelde farklı sakatlıklar var. Ayrıca bir çok futbolcunun gençken uzun süreli sakatlıkları oluyor. Son 1 yılını incelersek ciddi bir sakatlığı var diyemeyiz. Geçen sene sezon sonunda yaşadığı 3 ay süren sakatlıktan sonraki süreçte antrenman eksikliğinden dolayı sezon başı kampıda görmemiş ve iyi bi hazırlık geçirmemesine rağmen normal sayılabilecek düzeyde sakatlık yaşamış son 1 yılda. Bu sezon iyi bir hazırlık süreci ile iyi olacağına inanıyorum.

[TABLE="class: items, width: 677"]
[TD="class: hauptlink"]Bilinmeyen sakatlik[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]20 Nis 2016[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]2 May 2016[/TD]
[TD="class: rechts, align: right"]12 gün[/TD]
[/TR]
[TD="class: hauptlink"]Dinlendirme[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]15 Nis 2016[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]17 Nis 2016[/TD]
[TD="class: rechts, align: right"]2 gün[/TD]
[/TR]
[TD="class: hauptlink"]Baldir kas yırtığı[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]25 Mar 2016[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]10 Nis 2016[/TD]
[TD="class: rechts, align: right"]16 gün[/TD]
[TD="class: rechts hauptlink wappen_verletzung, align: right"]2[/TD]
[/TR]
[TD="class: hauptlink"]Bilinmeyen sakatlik[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]12 Mar 2016[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]14 Mar 2016[/TD]
[TD="class: rechts, align: right"]2 gün[/TD]
[/TR]
[TD="class: hauptlink"]diz problemleri[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]21 Ara 2015[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]10 Oca 2016[/TD]
[TD="class: rechts, align: right"]20 gün[/TD]
[/TR]
[TD="class: hauptlink"]gerilme[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]8 Nis 2015[/TD]
[TD="class: zentriert, align: center"]16 Nis 2015[/TD]
[TD="class: rechts, align: right"]8 gün[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yukarıdaki sakatlık tablosu da Sneijder'in. Son yıla bakarsak Sneijder daha çok sakatlık yaşamış ve maç kaçırmış. Negatif bakmıyorum bu transfere bu sebeple.

sağlık testlerinden geciyorlar. müzmin sakat olup olmadıgı orada belli olmuyor mu?

bu kadar sık sakatlanan bir topcuyla 2m euro'dan 4 yıllık imzalamak büyük risk acıkcası.

Maliyet konusunda katılıyorum fakat felaket derecede kötü yerli kadromuza katılan bu üç oyuncuya.ihtiyaç vardı ve kazma olduklarına katılmıyorum, yönetimin ise abv

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elbette ben sinirden ve yerli olduklarından dolayi sinirden arada onları da kaynatıyorum. Bir heyecan yaşamadığımız gibi takım seviyemizin de kesinlikle atmadığını düşünüyorum.

NFA_07 tarafından gönderildi.

Bir de bir transferi beceremeyince eş engeli diye servis ettirmek de artık gerizekalılıktan başka bir şey değil .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Leiva da kloop brakmıyo eşi gelmiyo vs yalan dolan.. Geçen gün Kloopun basın toplantısında söylediklerinin duydum adam bizde hediye verilecekoyuncu yok hakettiğini versinler dedi..Yani bizimkiler 1.5 2 milyon bonservis vermeyi düşünüyo kloop da bu bonservisle vermektense kulübede kalsın rotasyona faydası olur diyo işin özü bu.. Dursun da yüksek maaş ücretini koz kullanarak leivaya baskı yaptırıyolar kulübüne..Adam akıllı bonservisi biraz yüksek maaşı düşük verse şimdiye katılmıştı hem de hiçbir oyuncuyu elden çıkarırken zorlanmayız.. Ama bizimkilerin taktik belli sadece yerliye ya da gurbetçiye bonservis var yabancıyla çingene pazarlığı

Son düzenleme:
sağlık testlerinden geciyorlar. müzmin sakat olup olmadıgı orada belli olmuyor mu?

bu kadar sık sakatlanan bir topcuyla 2m euro'dan 4 yıllık imzalamak büyük risk acıkcası.

Bu ayrı bi konu. Bence de sağlık testleri yeterince detaylı ve iyi yapılmıyor. Tolga için bu riski görmüyorum. Bence Tolga ile ilgili sakatlıktan ziyade Hertha Berlin'de kadroya girememesi düşündürücü. Hertha Berlinde yedek kalan ve 500-700 Bin Euro civarı kazanan bir oyuncuya bu ücretlerin ödenmesi.

Tolga Cigerci - Performans 15/16 | Transfermarkt linkten incelersen kaçırdığı maçlar sakatlıktan değil. Hep kadroda ilk 18'de ama yedek kalmış bir oyuncu. Yani Hertha Berlin'in yedek oyuncusu için bu ücretlerin verilmesi fiyasko bana göre.

Bence asıl düşündürücü olan ve problem olacak olan transfer Serdar Aziz transferi. 2. yarıdaki tüm maçları sakatlıktan kaçırmış ve geçmişindeki tüm sakatlıklar bacak ve kasık sakatlığı olan bir oyuncuya 4.5 milyon Euro bonservis ve 2 milyon euro yıllık ücret verilmesi problem. Linkten inceleyebilirsiniz yine Serdar Aziz - Sakatlık gecmişi | Transfermarkt

Eren Derdiyok için ise görüşüm yine pozitif futbol anlamında. Neredeyse 1 yıl süren 2014-2015 sezonundaki ön çapraz bağ yırtılmasından sonra geçen sezon küçük sakatlıklar dışında sakatlık yaşamamış ve fiziksel anlamda iyi bir sezon geçirdi. Ve fiziğiyle oynayan, ikili mücadeleye giren bir oyuncu için beklenmedik derecede iyi bir dönüş yaptı bile denebilir. Eren sakatlığını atlatmış görünüyor ve çok riskli görünmüyor. Buradaki problem Eren için verilen bonservis bedeli ve yıllık ücret yine. Sözleşmesinin son senesindeki bir futbolcu için bu maliyetler gerçekten fazla görünüyor, ancak Eren Derdiyok bize pivot olarak büyük fayda sağlayacaktır.

Sakatlıklarla ilgili bir diğer konu da takımın iyi hazırlanması ve moral motivasyon olarak şampiyonluğa olan inancı. Beşiktaş'ı ele alabiliriz bu konuda da. Neredeyse aynı oyuncularla 13-14, 14-15, 15-16 sezonlarını oynayan bir takımdı Beşiktaş. Geçen sezona kadar bir çok oyuncusu için müzmin sakat görüşü vardı ve sürekli oyuncular sakatlık yaşıyordu. (Bunda sağlık ekibini de etkisi vardır) Geçen sezon ise en az sakatlık yaşayan takımlardan biriydi Beşiktaş. Şenol Güneş'in gelişi ve takımın şampiyonluğa ilerlemesi oyuncuların kendisine daha iyi bakmasına ve daha az sakatlanmasına neden oluyor kanaatindeyim. Bu sezon iyi bir başlangıç yapar ve kafaya oynarsak takım da daha az sakatlık olacaktır. Sezon başı kampı çok önemli ancak bu konuda sınıfta kaldığımızı düşünüyorum. Şu ana kadar ki hazırlık maçları ve kamp yetersiz gibi görünüyor. Yine de geçen sene ki kadar kötü olmayacaktır. Hamza ile geçirdiğimiz sezon başı en kötü sezon başlarından biriydi ve takım bitik bir haldeydi. Nitekim devamında Mustafa Denizli ve Riekerink de fiziksel olarak bitik bir takımdan faydalanamadı.

İnşallah Serdar, Eren, Tolga bu sezon talihsiz sakatlıklar yaşamazlar tekrar ve bize büyük katkı sağlarlar. Zaten alınmış oyuncular bize düşen bu dakikadan sonra destek vermek olacaktır.

Inter Mancini`nin defterini dürmüs bu arada.
Resmi aciklama bekleniyormus.

Ortasaha sorunu Tolga ile çözülmez kaliteli bir adam şart.

Tolga ne ya ?

Tolga-Selçuk ne ?

ibrakadabranın dünkü golü drogbanın bizde attığı ilk gole çok benziyor. Ama Drogbanın çok daha zor bi goldü.

511e967a96072c6544000027.jpg

Inter Mancini`nin defterini dürmüs bu arada.
Resmi aciklama bekleniyormus.

6 hazırlık maçında 17 gol yediler 4 defansif önliberoları var hala alacaktı, caneri mancini aldı ama berbat oynadı maçlarda. Gitmemesi şaşırtıcı olurdu.

O bölgeyi sadece Tolga'ya emanet etmek bana ligde 5.lik yeter demekle eşdeğer, o zaman ne gerek vardı Serdar'a, Eren'e, Tolga'ya o kadar para vermeye geçen seneki kadrodan daha mı iyi olduk. Gidenlere bakınca Emre Ç., Bilal, Jose, Denayer gelenlerden daha iyi.

Muslera
Linnes Chedjou Serdar Carole
Tolga Selçuk
Sinan Sneijder Bruma
Eren

Orta sağa ölü oğlu ölü abi bu ne ya.... Melo dan sonra orta saha.. Drogba dan sonra forvet göremedik..

Bu ayrı bi konu. Bence de sağlık testleri yeterince detaylı ve iyi yapılmıyor. Tolga için bu riski görmüyorum. Bence Tolga ile ilgili sakatlıktan ziyade Hertha Berlin'de kadroya girememesi düşündürücü. Hertha Berlinde yedek kalan ve 500-700 Bin Euro civarı kazanan bir oyuncuya bu ücretlerin ödenmesi.

Tolga Cigerci - Performans 15/16 | Transfermarkt linkten incelersen kaçırdığı maçlar sakatlıktan değil. Hep kadroda ilk 18'de ama yedek kalmış bir oyuncu. Yani Hertha Berlin'in yedek oyuncusu için bu ücretlerin verilmesi fiyasko bana göre.

Bence asıl düşündürücü olan ve problem olacak olan transfer Serdar Aziz transferi. 2. yarıdaki tüm maçları sakatlıktan kaçırmış ve geçmişindeki tüm sakatlıklar bacak ve kasık sakatlığı olan bir oyuncuya 4.5 milyon Euro bonservis ve 2 milyon euro yıllık ücret verilmesi problem. Linkten inceleyebilirsiniz yine Serdar Aziz - Sakatlık gecmişi | Transfermarkt

Eren Derdiyok için ise görüşüm yine pozitif futbol anlamında. Neredeyse 1 yıl süren 2014-2015 sezonundaki ön çapraz bağ yırtılmasından sonra geçen sezon küçük sakatlıklar dışında sakatlık yaşamamış ve fiziksel anlamda iyi bir sezon geçirdi. Ve fiziğiyle oynayan, ikili mücadeleye giren bir oyuncu için beklenmedik derecede iyi bir dönüş yaptı bile denebilir. Eren sakatlığını atlatmış görünüyor ve çok riskli görünmüyor. Buradaki problem Eren için verilen bonservis bedeli ve yıllık ücret yine. Sözleşmesinin son senesindeki bir futbolcu için bu maliyetler gerçekten fazla görünüyor, ancak Eren Derdiyok bize pivot olarak büyük fayda sağlayacaktır.

Sakatlıklarla ilgili bir diğer konu da takımın iyi hazırlanması ve moral motivasyon olarak şampiyonluğa olan inancı. Beşiktaş'ı ele alabiliriz bu konuda da. Neredeyse aynı oyuncularla 13-14, 14-15, 15-16 sezonlarını oynayan bir takımdı Beşiktaş. Geçen sezona kadar bir çok oyuncusu için müzmin sakat görüşü vardı ve sürekli oyuncular sakatlık yaşıyordu. (Bunda sağlık ekibini de etkisi vardır) Geçen sezon ise en az sakatlık yaşayan takımlardan biriydi Beşiktaş. Şenol Güneş'in gelişi ve takımın şampiyonluğa ilerlemesi oyuncuların kendisine daha iyi bakmasına ve daha az sakatlanmasına neden oluyor kanaatindeyim. Bu sezon iyi bir başlangıç yapar ve kafaya oynarsak takım da daha az sakatlık olacaktır. Sezon başı kampı çok önemli ancak bu konuda sınıfta kaldığımızı düşünüyorum. Şu ana kadar ki hazırlık maçları ve kamp yetersiz gibi görünüyor. Yine de geçen sene ki kadar kötü olmayacaktır. Hamza ile geçirdiğimiz sezon başı en kötü sezon başlarından biriydi ve takım bitik bir haldeydi. Nitekim devamında Mustafa Denizli ve Riekerink de fiziksel olarak bitik bir takımdan faydalanamadı.

İnşallah Serdar, Eren, Tolga bu sezon talihsiz sakatlıklar yaşamazlar tekrar ve bize büyük katkı sağlarlar. Zaten alınmış oyuncular bize düşen bu dakikadan sonra destek vermek olacaktır.

tolga'ya yıllık 2m euro vermek net salaklıktır. su anda 1m euro bile kazanmıyordur.

tolga'ya yıllık 2m euro vermek net salaklıktır. su anda 1m euro bile kazanmıyordur.

Henüz belli değil ne kadar alacağı. Önce açıklansın sonra birlikte söveriz zaten. Ben ilk 11 için değil rotasyon için alındığı kanaatindeyim. Bu ücretleri vereceklerini sanmıyorum. Hele ki gözümüzün önünde Dzemail'i gibi bir problem varken. Jose Rodriguez yerine alındığı için o civarlarda bir bonservis ücreti ve maaş bekliyorum. Tahminim 1.3-1.4 milyon Euro.

Sinirden çatlıyorum arkadaş... Resmen Galatasarayı bitiriyorlar! gdmnvltlr

saat 3 te imza töreni var çıkıp derlerseki transferi kapattık hiç şaşırmayacağım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt