Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Henüz belli değil ne kadar alacağı. Önce açıklansın sonra birlikte söveriz zaten. Ben ilk 11 için değil rotasyon için alındığı kanaatindeyim. Bu ücretleri vereceklerini sanmıyorum. Hele ki gözümüzün önünde Dzemail'i gibi bir problem varken. Jose Rodriguez yerine alındığı için o civarlarda bir bonservis ücreti ve maaş bekliyorum. Tahminim 1.3-1.4 milyon Euro.

hersey belli. serdar 2 alacak denildi 2 aldı. eren icin 2m euro lanse edildi 2.1 aldı.

tolga icin 2 yazıldıysa %90 doğrudur.

1.4m euro bile cok bence. gel kendini ıspatla ondan sonra al.

gelip sakatlanırsa ne olacak? hamit örnegi ortada.

iyice sıktılar artık. fransa'da topcumu kalmadı arkadas. dinamo zenciler varken ugrastıgımız adamlara bak.

önlibero almadan transferi kapatırsak hoca istifa ederse hiç şaşırmam

riekerink okadar keriz bir adam degil bence önlibero diye bagırıp duruyor aylardır

ali naci leiva haberini doğru yapsaymış bari.kendi yorumunu yazar gibi bi haber yapmış.neyse bekliycez...

Günaydın, bugun leiva konusu belli olur

@nkucukk

Galatasaray Kulübü,Hertha Berlin'den transfer ettiği Tolga Ciğerci'ye saat 15:00'de Florya Metin Oktay Tesislerinde imza töreni düzenleyecek

Muslera
Linnes Chedjou Serdar Carole
Tolga Selçuk
Sinan Sneijder Bruma
Eren

Orta sağa ölü oğlu ölü abi bu ne ya.... Melo dan sonra orta saha.. Drogba dan sonra forvet göremedik..

Allah'ını seversen kadroya bak ya, o kadar paraya bu kadro. Nefret ettirdi bu adam kendisinden . Aysal borç yaptırdı ama diye ağlayanlardan daha da nefret ediyorum şunları gördükçe .

Sent from my iPhone using Tapatalk

saat 3 te imza töreni var çıkıp derlerseki transferi kapattık hiç şaşırmayacağım...

Aynen, başka orta saha almayacağız , çok düşük ihtimal belki 1 transfer olabilir ama transferi kapattık gibi , derler. Özbek'i cici gösterenler de kına yakar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulan riekerink bi leiva'yi istedi onu da alamiyoruz

Yaziklar olsun

ABV Dursun ABV

3 yerliye 11.5 m euro bonservis 2 şer milyon yıllık ücret 2 sene sonra elimizde patlar bunlarda. Umut , Olcan , Tarık gibi ABV Dursun acı çekerek öl.

renktaşlarım sakin olalım daha netleşen bişey yok biraz bekleyelim zaten çaplarını biliyorduk ama birbirimizi gaza getirerek küfür seviyesine getireceğiz.
tolganın zaten yıllığı 2 milyonsa tepkiler büyüyecektir. leiva konusunun da netleştiğine inanmıyorum.

arkadaş haftasonu Beşiktaş 'la süper kupa maçı var ondan sonra da ligler başlıyor biz hala transfer derdindeyiz akıl alacak gibi değil. Takım geçen seneyi hüsranla bitirmiş takımın eksiklerini kapatman gerek hele ki defans sorunların vs düşünülünce kadro mühendisliği ile bunları sezon bitmeden planlayıp biter bitmez de aksiyon alman gerekirken yok arkadaş bizden adam olmaz. Bunda taraftar olarak bizim de suçumuz var.

bugunku imza töreninde soru soracak muhabirler arasında satılık olmayan mallar dısında 1-2 kişi dahi olsa yeter

satılıklar geliyor genelde

Yahu madem leiva'yi alamayacagiz ozaman neden tolga icin 3 milyon ödüyoruz

Tolga defansif bir oyuncu degil,bize ön libero lazim.

Ön libero şampiyon yapar.

Ama almıyorlar alamıyoruz şaşılacak iş. Alternatif mi yok sanki zaman kısıtlı

Madem leiva 'yı alamıyacaksınız ne diye başkasına yönelmiyorsunuz diarra ile ched'i takas yapalım işte

Yalnız geçen sene İbra diye uyuttu bizi DURSUN şimdi Leiva diye düşüşe bak lan

renktaşlarım sakin olalım daha netleşen bişey yok biraz bekleyelim zaten çaplarını biliyorduk ama birbirimizi gaza getirerek küfür seviyesine getireceğiz.
tolganın zaten yıllığı 2 milyonsa tepkiler büyüyecektir. leiva konusunun da netleştiğine inanmıyorum.

Hocam haklısında olcak işler mi bunlar Bilal , Emre , Jose gönderildi orta sahaya gelen isim onlarla aynı ayarda onların toplam ücreti kadar parada alcak bonservisi de cabası. Kimleri konuştuk buralarda gelenler Serdar , Eren , Tolga yeter ya yeter. Adamlar seneye boşa çıkacak paraları saçıyoruz komisyon diyorlar ben inanmak istemiyorum böyle şeylere de başka açılaması var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt