Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.841
- 19.441
- 2.193
Şu Leiva+Denayer gelse açık açık şampiyon oluruz yav başka transfer istemiyorum yeterki sabri olcan tarık umut donk gibi kazmalarda gitsin ama hiçbiri kalmasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen sene ile 2014 2015 sezonunun belkide tek farkı MELO nun gitmesiydi ulan hep bu DE ROSSİ'yi çok istemiştim ama Leiva'yı alamayan De ROSSİ'yi mi alacak
Selçuk Tolga diye ortasaha kurarlar allah defans desen ondanda kötü her maç 1-2 tane atarız ama 3-4 tane yeriz açıkcası
insallah devre arasına kadar fb-bjk'den ciddi fark yemeyiz.
yönetim gidecek bu aşikar artık.
devre arası gelecek yönetim kalite bir önlibero-stoper-sağ bek aldırır 2.yarı yedigimiz farkı kapatıp şampiyon oluruz.
lucas leiva ne zaman geliyor? SALI@ibrahimseten: G.SARAY-SON DAKİKA:
lucas leiva ne zaman geliyor?
yeni sağbek kim oldu?
birazdan BipSpor'da..
dursunla kardesinin takım şeyinde degil bunu anlayın artık bütün stad 1 yıl bagırsa istifa diye yine gitmez
eger darbe olayları olmasaydı rivayı istedigi gibi peşkeş çekseydi ozaman zaten bırakacaktı görevi
bu adam bu amaclar icin getirildi baskanlıga sportif birşey beklemeyin küfürlere gülüp geciyordur eminim
O gün gerçekten işte olduk demiştim.Ama şimdi bakiyorum geldiğimiz noktaya ve Galatasaray'da başarı cezasız kalmaz gerçeği yine önümüzde duruyorGözlerime inanamadığım bir gündü..
Drogba ile Sneijder aynı anda sahada ve Galatasaray formasıyla...
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
karışık bi mevzuLeiva zu Inter ?
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslı nedir olayın biliyor musun?karışık bi mevzu
MendellllLeivayı alamıyorsan git bari Medeli falan al beceriksiz herif