Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Leiva+Denayer gelse açık açık şampiyon oluruz yav başka transfer istemiyorum yeterki sabri olcan tarık umut donk gibi kazmalarda gitsin ama hiçbiri kalmasın

geçen sene ile 2014 2015 sezonunun belkide tek farkı MELO nun gitmesiydi ulan hep bu DE ROSSİ'yi çok istemiştim ama Leiva'yı alamayan De ROSSİ'yi mi alacak

Selçuk Tolga diye ortasaha kurarlar allah defans desen ondanda kötü her maç 1-2 tane atarız ama 3-4 tane yeriz açıkcası

insallah devre arasına kadar fb-bjk'den ciddi fark yemeyiz.

yönetim gidecek bu aşikar artık.

devre arası gelecek yönetim kalite bir önlibero-stoper-sağ bek aldırır 2.yarı yedigimiz farkı kapatıp şampiyon oluruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
leiva haberi hürriyette var,ali nacinin tolga ciğerci haberinin altında ama imzasız,küçücük bi haber.

Son düzenleme:
insallah devre arasına kadar fb-bjk'den ciddi fark yemeyiz.

yönetim gidecek bu aşikar artık.

devre arası gelecek yönetim kalite bir önlibero-stoper-sağ bek aldırır 2.yarı yedigimiz farkı kapatıp şampiyon oluruz.

dursunla kardesinin takım şeyinde degil bunu anlayın artık bütün stad 1 yıl bagırsa istifa diye yine gitmez

eger darbe olayları olmasaydı rivayı istedigi gibi peşkeş çekseydi ozaman zaten bırakacaktı görevi

bu adam bu amaclar icin getirildi baskanlıga sportif birşey beklemeyin küfürlere gülüp geciyordur eminim

Moderatör tarafında düzenlendi:
G.SARAY-SON DAKİKA:lucas leiva ne zaman geliyor?yeni sağbek kim oldu?birazdan BipSpor'da..

dursunla kardesinin takım şeyinde degil bunu anlayın artık bütün stad 1 yıl bagırsa istifa diye yine gitmez

eger darbe olayları olmasaydı rivayı istedigi gibi peşkeş çekseydi ozaman zaten bırakacaktı görevi

bu adam bu amaclar icin getirildi baskanlıga sportif birşey beklemeyin küfürlere gülüp geciyordur eminim

kardesim bu kulübü soymak bu kadar kolay mı? adaletten hiçmi korkmuyor bu zibidiler?

riva-floryayı satacaklar cebe atacaklar. yok artık. nasıl atacaklar mk onu bir türlü anlayamıyorum.

o kücük kafaları ile ne planlıyorlar bilmiyorum ama bu taraftarın sabrı kalmadı ve hepsini cok ps sker bunu net biliyorum.

Gözlerime inanamadığım bir gündü..
Drogba ile Sneijder aynı anda sahada ve Galatasaray formasıyla...

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O gün gerçekten işte olduk demiştim.Ama şimdi bakiyorum geldiğimiz noktaya ve Galatasaray'da başarı cezasız kalmaz gerçeği yine önümüzde duruyor

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tolga cigerci asiri lüzumsüz transfer, ayni serdar aziz gibi

yerli mallara dünya parasi sayip, yabancilarda cingene pazarligi yapmak enayiligin daniskasi

GS yönetiminde yabanci topcu transfer edecek adam yok

dursun daha üzerine don almayi bilmeyen herif, yabanci dilden ne cakar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt