Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tolga cigerci asiri lüzumsüz transfer, ayni serdar aziz gibi

yerli mallara dünya parasi sayip, yabancilarda cingene pazarligi yapmak enayiligin daniskasi

11.5m euro'ya:

6.5m euro...bast dost
3m euro....leiva
2.5m euro...pazdan
wiel..serbest.

alınırdı.

4'ünüde rahatlıkla elden cıkartabilirsin.

eren-tolga-serdar tutmaz ise hepsi bize patlar.

Tellesden gelen parayi car cur ettiler. Ilk defa Galatasaray Baskanina ilk saniyeden itibaren bukadar gicik kapiyorum. Hic bir olumlu tarafi olmazmi bi insanin. Bu Baskan ise , bunun altindaki Yönetim Kurulu Üyeleri siz düsünün. Bu Yönetim hicbir tarafiyla Galatasaraya yakismiyor. Az kalsin Brumayi bile komik fiyata satiyorlardi. Allahtan o ara bir kac gol atti cocuk ve JOR onu tutmak istedi.

cavanda iyi transfer de ,leiva için imza törenini bekliycez mecbur.inter manciniyi yeni kovdu.

Çıldırıcam artık az kaldı

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

saat 3ü bekliycez arkadaşlar,bizden yavşakça paralar alan tolganın imza törenini....

Eşinden dolayı gelmeme durumu en son Canaydın döneminde vardı ya. Gallardo, Pires falan aynı haberler, 10 sene geri gittik.

Cavanda tam bu yönetimin çapında bir transfer olur.

Leiva'yı alın başka oyuncu istemez Allah kahretsin lanet ettirdiler...

Cavanda olayı kesin doğrudur. Kendisi ayrıca sol bekte oynuyor çünkü. Bide Trabzona üttürelim kendimizi. Dün Dursunla,Muharremin yan yana olduğunda anlamalıydık

Arkadaş ben artık bu kübün parası yok şöyle böyle yalanlarına inanmıyorum tamamen DURSUN'un çapsızlığı iki yıldır sadece ligimizden yerli oyuncular geliyor sanki ligimiz çok üst düzey gibi bakın Ünal başkan Selçuk Elmander Drogba gibi adamlar bonservis ödemeden aldı Eboue 3 Riera 3 Melo 3.5 milyon a geldi geldiğinda fransanın en iyi stoperi olan chedjou 6 ya brezilyanın en iyi sol beki olarak gelen telles 6 ya geldi

Birde şimdi bakıyorum Serdar sakat topçu 4.5 + bilmemkaç topçu+2.5 yıllık Eren 4 milyon + 2 milyon yıllık +Tolga 3 milyon + 2 milyon yıllık

s*çarım böyle işe yav.Ne hale geldi istemiyorum transfer filan bunlardan sağbek alıcaz diye kandırırlar zabaleta valencia diye gidip Sabri varya ne sağbek'i lan derler
chedjou'da satılır stoperlerimiz semih serdar olur
orta alanda tolga selçuk oynar

Cavanda vasat bir transfer olur ve orta saha yokken önce sag bek almak neyin kafasi?

Ya sürekli git cöplere para yatir sag bek konusunda sonra bizde Sabri nin laflarini dinleyelim, yok o kadar sag bek gelmis hep Sabri oynamis fln.

Ulan o mevkiye Salih, Veysel gibi cöpleri alirsan Sabri oynar tabi. Bir adam akilli Eboue gelmisti ve Sabri bir daha forma görmedi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Ciddi ciddi defansif orta saha diye vasat tolgayı aldılar.Gene Hamit falan oynar orta sahada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt