Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CpU7DHBXgAAW5gA.jpg

Ya bi Lucas'i istedik allah sizin belanizi versin ya komisyoncu herifler.

Bony istedik Eren'e bile tamam dedik.
Serdar'a bile tamam dedik ama sadece bi kaliteli defansif orta saha istedik gidip Tolga yi aldiniz.

O paralari Delaney'e verseydiniz ozm irkcilar.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Ya bi Lucas'i istedik allah sizin belanizi versin ya komisyoncu herifler.

Bony istedik Eren'e bile tamam dedik.
Serdar'a bile tamam dedik ama sadece bi kaliteli defansif orta saha istedik gidip Tolga yi aldiniz.

O paralari Delaney'e verseydiniz ozm irkcilar.

gelenlerın hepsını yuhluyoruz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Seref Aydin senin de bi tarafina tüküreyim.. Artist artist sözlükte bi b.k biliyormus gibi yaziyorsun.

Delaney'e , Leiva'ya 3-4 veremeyenler 3 tane yerliye 11.5 Milyon Euro bayıldı. Bir de Cavanda var tabi :) Bir kere de Trabzon zengin olsun değil mi ? Hayır kulübü olduk pardon KOMİSYON KULÜBÜ.

Sabri'nin gittiği günki adağımın yanına Dursun'uda ekliyorum.

gelmisinizi gecmisinizi öpsünler. Leivayi almamak neyin nesi

Hocam haklısında olcak işler mi bunlar Bilal , Emre , Jose gönderildi orta sahaya gelen isim onlarla aynı ayarda onların toplam ücreti kadar parada alcak bonservisi de cabası. Kimleri konuştuk buralarda gelenler Serdar , Eren , Tolga yeter ya yeter. Adamlar seneye boşa çıkacak paraları saçıyoruz komisyon diyorlar ben inanmak istemiyorum böyle şeylere de başka açılaması var mı ?
Bilal kalsa kötü mü olurdu adam çok bişey de kazanmıyodu yani

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bari şu avustria wiendeki sarı çocugu alsalar gercek önliberomuz olsun bir tane maliyeti düşüktür

Ee şimdi bipsora göre levia dan vazgeçilmiş... ben şimdi bunların suratlarına tükürsem, ağızlarına etsem kahbenin evlatları desem, karaktersiz şerefsiz piçler desem

forum yöneticileri bana ceza mı verecek?

Sadece soruyorum arkadaşlar?

Cavanda nedir ya.
Kuşları geçtim , Trabzonu da geçtim Osmanlı , Karabük gibi takımların yaptığı transferleri yapamıyoruz.

Ee şimdi bipsora göre levia dan vazgeçilmiş... ben şimdi bunların suratlarına tükürsem, ağızlarına etsem kahbenin evlatları desem, karaktersiz şerefsiz piçler desem

forum yöneticileri bana ceza mı verecek?

Sadece soruyorum arkadaşlar?

Daha agır konusursanız belki indirimde bulunabilirler ama böyle yumusak laflara ceza yiyeceginiz kesin

Bu arada BIPSpor "Leiva Galatasaray da" demisti, yani onlarda güvenilir degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt