Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya bi Lucas'i istedik allah sizin belanizi versin ya komisyoncu herifler.
Bony istedik Eren'e bile tamam dedik.
Serdar'a bile tamam dedik ama sadece bi kaliteli defansif orta saha istedik gidip Tolga yi aldiniz.
O paralari Delaney'e verseydiniz ozm irkcilar.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Bilal kalsa kötü mü olurdu adam çok bişey de kazanmıyodu yaniHocam haklısında olcak işler mi bunlar Bilal , Emre , Jose gönderildi orta sahaya gelen isim onlarla aynı ayarda onların toplam ücreti kadar parada alcak bonservisi de cabası. Kimleri konuştuk buralarda gelenler Serdar , Eren , Tolga yeter ya yeter. Adamlar seneye boşa çıkacak paraları saçıyoruz komisyon diyorlar ben inanmak istemiyorum böyle şeylere de başka açılaması var mı ?
Ee şimdi bipsora göre levia dan vazgeçilmiş... ben şimdi bunların suratlarına tükürsem, ağızlarına etsem kahbenin evlatları desem, karaktersiz şerefsiz piçler desem
forum yöneticileri bana ceza mı verecek?
Sadece soruyorum arkadaşlar?
aynen,bekleyip görücezBu arada BIPSpor "Leiva Galatasaray da" demisti, yani onlarda güvenilir degil.
3 milyon euro verip Lucas'i alamayan yonetim Chedjou'yu Marsilya'ya kakalayip Diarra'yi alamazTek umudum Chedjouyu marsilyaya lass'ın bonservisi olarak verip lass'ı getirmek