Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun'un suratına sıçın affedersin. Lan yeter, bu herifi gördüğünüz yerde yumurta yağmuruna tutulması gerek.

Lan nasil bir kulüp haline geldik.

Yabanci hoca gelecek dedik, bulamadik Riekerink kaldi. Bony dedik Eren geldi, Lucas, Delaney dedik Tolga geldi, Denayer dedik Serdar geldi.

Tam bir capsiz kulüp haline geldik. Önceden Fener disardan oyuncu alamazdi, bugün biz alamiyoruz.
Aslında ters orantılı bir patern var , yani bunu baştan görebilseniz bu kadar beklenti içine girmezdiniz.

Mesela Dursun şimdi çıkıp stoper'e bir yıldız alacağız derse , hemen TSL'den kadro dışı ve vasat oyunculara bakabilirsiniz.

cavandayı alıyorsan bonservis niye veriyoruz e be salaklar. adamlar zaten düşünmüyor oynatmayı, bi enayi arıyolar verecek. siz nasıl yöneticisiniz be. verin işte umutu tarığı, donku onun karşılığında alın bari

Heyecanla atmis beyler sorun yok gidip biryere ronaldo galatasarayda mesaji atip sonra heyecanla foruma atabiliriz.

Mal mal isler yapmayin teyit etmeden su dinamizm dolu dakikalarda oyle mesajlara sazan gibi atlamayin

CpVkOalWcAAWdtq.jpg

dursunun hep arkadaşlarının takımlarından adam alması enteresan yalnız.

Iste ben bu yuzden burda haftalarca savas verdim

Sergen inatla hayal satti burda insanlara,beklentiyi yükseltti ve simdi olumsuz haberler gelince küfür kiyamet okuyacagiz burda

Yazik...

Aslinda sezon sonu yapilacak hamleler o kadar acikti ki, kör olan birisi bile görürdü bunlari.

En gerekli iki transfer ön libero ve forvet icindi. Insan önce bunlari halleder sonra da hangi hiyarin pesinde kosuyorsan kosarsin.

Insan önce ihtiyacini karsilar sonra da buna göre devam eder ama biz önce yeni cöpleri takima dolduruyoruz sonra da para kalmadi diye ihtiyacimiz olan transferleri askiya aliyoruz.

Yillarca sol bek yoklugu cektik, yillarca kanat eksikligi cektik, anlasilan simdi de yillarca ön libero eksikligi cekecegiz.

Leiva nerede hainler

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iste ben bu yuzden burda haftalarca savas verdim

Sergen inatla hayal satti burda insanlara,beklentiyi yükseltti ve simdi olumsuz haberler gelince küfür kiyamet okuyacagiz burda

Yazik...

sergen olumsuz havayı sezmiş olacakki görünmüyor ortalıkta

Anladığım kadarıyla genel olarak bir memnuniyetsizlik hakim transferler nedeniyle.

Bilmiyorum yanlış mı anladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt