Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu Leivanın eşi meselesine İNANMIYORUM ! Kloopu bekliyoruz diyipde eş dersen inandırıcı olmazsın yeter artık taraftarı salak yerine koyduğunuz.

Ha inandıracaksanızda o kalitede gider bi dmc alırsınız tamam deriz demek ki varmış bi sıkıntı. Ama gidip bi çöp alıp veya idare ederiz diye adam almazsanız o zaman inandırıcı olmazsınız

tüm şu saçmalıkların üstüne orta saha için badou ndiaye 8 milyon€ya Galatasarayda haberi yakışır.. dursunun çapı bunu gerektirir

mesele harcanan paralar değil,hala bir ön liberomuz yok,ayrıca chedjou gidecekse stoper ne olacak

Sampdoria 3 tane orta saha oyuncusunu 50 milyon euroya yollamış.

Leiva'yı alırlar tabii.

Cavanda reyis !!!

Son dk İnler süprisiz bekliyorum , ya biz ya bjk alacak

SON DAKİKA! - Galatasaray, Cavanda'nın bonservisi için Trabzonspor'a 1.8 M € ödeyecek. (Lig TV)

Benim icin gelenlerden çok gidenler daha önemli bakalım çöpler gidecekmi işte o zaman transfer dönemi verimli geçer ama sağlam on libero için baskı yapmalıyız yoksa takım geçen seneki gibi olur

SM-G935F cihazımdan gönderildi

Cavanda 1.8 Tolga 3 milyon euro ölücüler Lucas'a 1.5 milyon teklif ediyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer yapmak için yapıyor dursun. Bir de kaleci alırsa sasırmayalım

Neresinden bakarsan bak mallik ya..ilk cavanda ismi ciktiginda salihi filan verirsek mantikli demistim de 1.8m bonservis ne ya ligtv de girdi haberi

Dursun başkan 5 m bonservis 3 m yıllıkla Gökhan'ı da kulübümüze kazandıracak anlaşılan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt