Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reus dortmunda 2.4 m net kazanıyor bızde tolga 2 mıo kazanıyor bırı 40 mıoluk oyuncu bırı 3 mıoluk haha

Zevk mevk, birşey bırakmadılar. Küfür edip forum ve haberlere biraz mesafe vermek lazım....

Gevşek karakterli zenci istemiyoruuz bize afrikanın bağrından kopmuş fakirlik görmüş emekçi zenci lazım

Yalnız Cavanda'yı biraz fazla kötülediniz, ilk 2 3 ay Trabzon'da harika oynadı ama ne zaman ki salladı takımı o zaman berbat oynadı; sallamadığı için de zaten kadro dışı kaldı. Yani iyi oyuncu da sallamıyor işte .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ts cavanda'dan gelen 1.7m euro ile akpa'yı transfer edecek. bugün yarın bitiyormus.

Bu çöp transfer yerine
Diarra + Škrtel yapsalar idi, bin kez daha iyi olurdu.

Çöpleri iyice doldurduk kadro da yine

Maddi durumdan ceza yiyen bir takım nasıl 2,2,2,ser yıllık verir yahut ??!!!!!

Son düzenleme:
Yalnız Cavanda'yı biraz fazla kötülediniz, ilk 2 3 ay Trabzon'da harika oynadı ama ne zaman ki salladı takımı o zaman berbat oynadı; sallamadığı için de zaten kadro dışı kaldı. Yani iyi oyuncu da sallamıyor işte .

Sent from my iPhone using Tapatalk

ama salliyor diye söyleniyor ortalikta :D

Hadi Yabancı sinir olsa anlarim da.... O da yok... **************.........@&#:*:#&@&#&#&@

aptal gıbı coplerı toplayıp 4 yıllık kontrat yapıyoruz sonra yollamaya calısıyoruz

Bittik biz bittik

Debuchy, Sagna, Denayer derken geri zekali Cavanda geldi, cöpün önde gideni

Millet geçen sezon burada Cavanda diye ölüyordu şimdi ise çoğunluk karşı cephe almış durumda. :red:

Yönetim taahhüt ettiği paraların hesabı nasıl verecek merak ediyorum. 500 bin Euro kazanmayan Tolga'ya bile 2 milyonu gömdüler.

bakalim nazifoglu aksama kadar leiva geldi geldi dedi olmasa diger oyunculara yönelicegiz dedi.
leiva veya diarra sart yoksa yine ugrasiriiz bu sene.

Su an sanki hirsizin teki evime girmis ve herseyi alip goturmus gibi hissediyorum. Bu soygunda katkisi olan tum haysiyetsizlerin ABV. Bu kadro sampiyon da olsa fikrim degismeyecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt