Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma gecen de 1-2 gün antrenman resimlerde yoktu

ciddiye alinacak durum yok daha

Ben her acidan düsünen biriyim:

1. Ali Naci Kücük denen herif yönetime cok yakin
2. 2 gün önce sürpriz gidenler olursa birakin gitsin gibi seyler yazmisti
3. Bruma bugün takim kupa macina hazirlanirken idmanda yer almiyor, kimsenin haberi yok

Simdi ne diyim?

Ya hiçbiri tutmuyor bir yazdığı diğer yazdığını tutmuyor geçen leiva istiyor dedi şimdi ailesi istemiyor orası burası oynuyor yeter abi yeter ya taraftarla oynamayın ayıptır günahtır ya :42::42::42:

Benim yazdigim ile ne alakasi var bunun Tanju? Cocuk idmanda yoktu bugün ve hicbir yerde sebebi yazmiyor.

Hüsnü kuruntu yapma diye yazdım işte. Satılmayacakmış o yüzden başka bir nedeni vardır o videoda gözükmemesinin.

Şayet idmanı bırakıp gitmiş olsa transfer için şimdiye kadar çoktan haberi yapılmıştı. Sakin ol diye paylaştım o linki. Bruma bu sene kalır takımda.

Fernando Muslera
Cenk Gönen
İsmail Çipe

Aurelien Chedjou
Serdar Aziz
Jason Denayer
Hakan Balta
Semih Kaya
Koray Günter
Luis Cavanda
Lionel Carole
Martin Linnes

Selçuk İnan
Tolga Cigerci
Blerim Dzemaili
Hamit Altıntop
Wesley Sneijder

Bruma
Sinan Gümüş
Lukas Podolski
Yasin Öztekin
Emrah Başsan

Eren Derdiyok
Umut Bulut (Malesef)
Berk İsmail Ünsal

Denayeride kiralayalım.

Sabri,Tarık,Olcan ve Donk Baybay

Umutu tutarlar.

25 Kişilik kadro.

Simdi bu banka teminat olayi dogru mu arkadas? Bu nasil rezillik dogru ise? Ne oldu olm sizde artik ses cikarmiyorsunuz? Großkreutz olayi gibi birsey buda.

Ali Naci gece gelip yeni hedef diarra yazacak, hayal satmaya devam ; durmak yok , yola devam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. Bruma bugün takim kupa macina hazirlanirken idmanda yer almiyor, kimsenin haberi yok

Simdi ne diyim?

Hakan son günlerde iyi değilsin , bu kadar kuşkucu olma ; sana da yazık. Giderse de üzülürüz ama dumanı görmeden yangına ağlama bence , sana da yazık:)

Ali Naci gece gelip yeni hedef diarra yazacak, hayal satmaya devam ; durmak yok , yola devam.

bugün imza törenin de de Tolga ya "Melo nun yerine geldin" diye komik soru sormaya calisiyordu farkli oyuncular olmalarina ragmen

Simdi ne diyim?
Zaten bu kadar transfer hamleleri rahat yapılıyo galiba Bruma gitti

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Franco
Sabri Neill Servet Balta
Barış Mustafa
Kewell Lincoln Arda
Baros

Neill'i cikar alti kaval üstü sishane kadroydu bu.
Baros ve Kewell'in ********************* ********************* sakatlanmasi da cabasiydi.

Zaten bu kadar transfer hamleleri rahat yapılıyo galiba Bruma gitti

Takımda 17-18 m euro bonservis harcama lüksüne sahip bu kadar olumsuz düşünmeyelim güçleneceğiz diye eldeki güçten olmazlar 13.3 m euro harcadık 3-4 harcama lüksümüz daha var ama oyuncu maaşlarını çözmemiz gerekiyor ve kadro dışı olanlardan adamlar yollamalıyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt