Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunderland'in stoperi Kone 20 m €'ya Everton'a gidiyormuş.

Stoper piyasası iyice uçtu avrupa'da.

Günaydın beyler.

1 sağlam önlibero şampiyon yapar. Şu anda her şey müsait. Almazlarsa geçen sene 6. olmuştuk bu sene de 3. oluruz değişen bir şey olmaz.

Arkadaşlar bu sezon geçen sezondan kötü olmaz ölümü gördük biz ..

Açıkçası transferlerden ben de memnun değilim ama en azından bu yılki kadro geçen yıldan çok daha dinamik-fizik gücü yüksek olacak ki ligimizin olmazsa olmazı fizik gücü... Cavanda-Eren-Serdar aziz- tolga (hiç izlemedim genel yorumlara göre) hepsi dinamik oyuncular.. Geçen yıl selçuk-bilal selçuk- donk selçuk- chedjou bilal - donk gibi çok durağan 2liler oynamıştı.. ilerde umut kanatlarda bruma yoktu sinan yarım sezon sakattı ..savunmada çolapa cılız semih s.sağ bekte yetenekli gibi görünse de akıl almaz savunma hataları yapan temposuz linnes..

Görün bakın bu kadro kesinlikle geçen yıldan çok daha başarılı olacak..

Everton aynı zamanda Bolasie'ye de 30 m € teklif edecekmiş.

Hani Niasse'yi niye bıraktılar diye soruluyordu ya...

Öyle bir paraları var ki 2 maçta ispat edemezse futbolcu kendini, direkt gözden çıkarabiliyorlar.

Daha Stones'u falan da yollamadılar yani. Onu da 50 milyon sterline mi 60'a mı kaça yollayacaklarsa.

Ben son ana kadar İnler süprizini bekliyorum , ne kadar yararlı olur bilmem , benim beğendiğim ve takıma gelmesini istediğim bir oyuncu , gönül isterki 2 sezon önce alaydık.

DefansifOS alınmaz ise Tolga–Selçuk tandeminin nasıl olacağının cevabı süper kupada belli olur gibi , heralde bu ikisi oynar

Denayer, Diarra, Josue şampiyon yapar.
Ched'i satabiliriz

Su kadro dışı bırakılan sefa meraklılarındanda kurtulursak seneye Dursununda bırakmasıyla daha güzel günler görürüz aziz kardeşlerim.

Birde Niasse var.. Bir yere kesin imza atacak ama bakalım kime

Gökmen iki yıl içinde ödemek kaydıyla 1,8 bonservis, 875 bin maaş diyor Cavanda için. Bence gayet makul paralar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adi cavanda degil de cavit olsaydi simdi 2 milyon euroyu cebe indirmisti.

Yazik cocuga sirf yabanci diye as para veriyorlar.

Arkadaşlar bu sezon geçen sezondan kötü olmaz ölümü gördük biz ..

Açıkçası transferlerden ben de memnun değilim ama en azından bu yılki kadro geçen yıldan çok daha dinamik-fizik gücü yüksek olacak ki ligimizin olmazsa olmazı fizik gücü... Cavanda-Eren-Serdar aziz- tolga (hiç izlemedim genel yorumlara göre) hepsi dinamik oyuncular.. Geçen yıl selçuk-bilal selçuk- donk selçuk- chedjou bilal - donk gibi çok durağan 2liler oynamıştı.. ilerde umut kanatlarda bruma yoktu sinan yarım sezon sakattı ..savunmada çolapa cılız semih s.sağ bekte yetenekli gibi görünse de akıl almaz savunma hataları yapan temposuz linnes..

Görün bakın bu kadro kesinlikle geçen yıldan çok daha başarılı olacak..

Cok dogru.

Alinan Oyuncular iyi oyuncular. Alinan Fiyatlar cok ucuk. Sorun burda. Bekledigimiz oyuncularmi kesinlikle hayir.

Biz gecen sene nasil oynadik?

Sag beke Sabri ile basladik.

Cavanda > Sabri

Sol beke Telles ile basladik, Olcani denedik, Carole ile bitirdik.

Selcuk'un yanina Partner bulunamadi tüm sezon... Donk, Bilal, Sneijder, Jose, Emre hepsi Fos cikti. Hamit sakat, Dzemaili kiralik gitmisti.

Bu sene en azindan Hamit, Dzemaili ve Tolga var.

Sakatlik yasamassa su an banko Tolga oynar. Egerki kaliteli birini daha almassak.

Kanatlarda tüm sezon Yasin, Olcan, Podolski ve ara ara Sinan ile gecirdik.

Simdi Bruma geldi, Sinan kendisini gelisdirdi, Emrah Bassan, Podolski var.

Forvette sakat ve Nazli Burak vardi. Sonra gitti, cok kosan Umut oynadi. Baskada biri yoktu. Sonlara dogru Podolski oynadi.

Bu sene Sinan, Podolski, Eren ve belkide Berk orayi kapatir.

Sol kanat Carole ve Bruma, sag kanat cavanda ve Podolski/Sinan oynar.

Gercekten kanatlarda baya tempo yapabilecek oyuncular var.

---

Bunun yani sira Riekerink diye bir hoca var. Kondisyon ve Taktik acisindan iyi isler yapacak gibi. Bunu ManU macinda gördük.

Hamzaoglu ile basladik, Tafarel, M.Denizli, O.Atik ve sonunda Riekerink ile bitirdik.

Simdi ise Riekerink ile devam ediyoruz.

----

Nerden bakarsan bak bu sene daha oturmus bir kadromuz var.

Bir Stoper (büyük süpriz olmassa Denayer olacak)
Birde Orta Saha ile Transferi kapatiriz. ins. Mehmet güven olmaz :)

---

Gidecekler bir an önce ayrilmasi lazim...

Tarik, Olcan, Umut, Jem, Donk ve Endogan.

Medel yazmış biride leivayı alamayan biri modeli nasıl aldın 6-7 milyon çekerler ona

ligtv 'de bir program quiz gibi birşey dün rodalleganınkini izledim..Ligde en rahat oynadığın savunmacı kim dediler cevabı denayer oldu..Ben de şaştım kaldım..ama adamn dediği şu ''rakip forvetin topu almasına müsaade ediyor o yüzden denayerin karşsıında çok rahat oynuyorum''.. Demek ki saha içinde olay dışardan göründüğü gibi değilmiş.. Önceki programda da Konyadan bir topçu en zorlu stoperin serdar aziz olduğunu söylemişti çünkü çok sert ve gaddar oynuyor diye...

Demek ki bu ligde sertlik- gaddarlık olacak bir şekilde..Yoksa yalçın ayhan gibi adamlar yıllarca nasıl oynar Süper ligde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt