Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok dogru.

Alinan Oyuncular iyi oyuncular. Alinan Fiyatlar cok ucuk. Sorun burda. Bekledigimiz oyuncularmi kesinlikle hayir.

Biz gecen sene nasil oynadik?

Sag beke Sabri ile basladik.

Cavanda > Sabri

Sol beke Telles ile basladik, Olcani denedik, Carole ile bitirdik.

Selcuk'un yanina Partner bulunamadi tüm sezon... Donk, Bilal, Sneijder, Jose, Emre hepsi Fos cikti. Hamit sakat, Dzemaili kiralik gitmisti.

Bu sene en azindan Hamit, Dzemaili ve Tolga var.

Sakatlik yasamassa su an banko Tolga oynar. Egerki kaliteli birini daha almassak.

Kanatlarda tüm sezon Yasin, Olcan, Podolski ve ara ara Sinan ile gecirdik.

Simdi Bruma geldi, Sinan kendisini gelisdirdi, Emrah Bassan, Podolski var.

Forvette sakat ve Nazli Burak vardi. Sonra gitti, cok kosan Umut oynadi. Baskada biri yoktu. Sonlara dogru Podolski oynadi.

Bu sene Sinan, Podolski, Eren ve belkide Berk orayi kapatir.

Sol kanat Carole ve Bruma, sag kanat cavanda ve Podolski/Sinan oynar.

Gercekten kanatlarda baya tempo yapabilecek oyuncular var.

---

Bunun yani sira Riekerink diye bir hoca var. Kondisyon ve Taktik acisindan iyi isler yapacak gibi. Bunu ManU macinda gördük.

Hamzaoglu ile basladik, Tafarel, M.Denizli, O.Atik ve sonunda Riekerink ile bitirdik.

Simdi ise Riekerink ile devam ediyoruz.

----

Nerden bakarsan bak bu sene daha oturmus bir kadromuz var.

Bir Stoper (büyük süpriz olmassa Denayer olacak)
Birde Orta Saha ile Transferi kapatiriz. ins. Mehmet güven olmaz :)

---

Gidecekler bir an önce ayrilmasi lazim...

Tarik, Olcan, Umut, Jem, Donk ve Endogan.

benim en büyük güvencem kanatlar bu sezon..sinan 4-5 ay sakatlandı ki o dönem zaten 10 maçta 1 galibiyet mi ne aldık.. Bu sene daha güvenli bir sinan ve efsane bir bruma görünüyor.. yasin malından %90 kurtuluyoruz ancak son 20-30 dk girer ki yasin de sonradan girdiği maçlarda hep etkili olmuştur..İlerde Eren gibi top tutan bir adamımz oldu..Bu adam hiçbirşey yapmasa gelen topu indiriri sağa sola pas atar..Umut-buraka şişirilen her top geri döndüğü için devamlı atak yiyorduk..İnanın Eren sayesinde orta sahamız savunmamız da rahatlayacak.. Ayrıca eren gerçekten yetenekli bir oyuncu son vuruşları -hava topları -sakinliği kesinlikle faydalı olacaktır..

Fenerbahce yönetimi Vitor'u istifa ettirmek icin tahrik ediyormus. Idman'a el atmis yönetim, yerli kondisyonerler fln calistiriyormus, plan ve program yapiyormus.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Bizim kadro dışı bıraktığımız çöplere yapmadığımız mobbingi aziz hocaya yapıyor helal olsun.

Biz ise olcani kadro dışı bıraktıktan sonra birde tatile gönderdik.

Helak Ol Yağlı Surat!

benim en büyük güvencem kanatlar bu sezon..sinan 4-5 ay sakatlandı ki o dönem zaten 10 maçta 1 galibiyet mi ne aldık.. Bu sene daha güvenli bir sinan ve efsane bir bruma görünüyor.. yasin malından %90 kurtuluyoruz ancak son 20-30 dk girer ki yasin de sonradan girdiği maçlarda hep etkili olmuştur..İlerde Eren gibi top tutan bir adamımz oldu..Bu adam hiçbirşey yapmasa gelen topu indiriri sağa sola pas atar..Umut-buraka şişirilen her top geri döndüğü için devamlı atak yiyorduk..İnanın Eren sayesinde orta sahamız savunmamız da rahatlayacak.. Ayrıca eren gerçekten yetenekli bir oyuncu son vuruşları -hava topları -sakinliği kesinlikle faydalı olacaktır..

Aynen öyle. Alinan oyuncular kötü degil ama maliyeti inanilmaz.

Yararli olurlar gibi geliyor.

Cavanda'da her türlü is yapar. Hizli ve driblingleri ile oyunu acar.

Muslera-Cavanda-Carole-Sneijder-Bruma- yabanci kontejani keske 5 olsa yine

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ligtv 'de bir program quiz gibi birşey dün rodalleganınkini izledim..Ligde en rahat oynadığın savunmacı kim dediler cevabı denayer oldu..Ben de şaştım kaldım..ama adamn dediği şu ''rakip forvetin topu almasına müsaade ediyor o yüzden denayerin karşsıında çok rahat oynuyorum''.. Demek ki saha içinde olay dışardan göründüğü gibi değilmiş.. Önceki programda da Konyadan bir topçu en zorlu stoperin serdar aziz olduğunu söylemişti çünkü çok sert ve gaddar oynuyor diye...

Demek ki bu ligde sertlik- gaddarlık olacak bir şekilde..Yoksa yalçın ayhan gibi adamlar yıllarca nasıl oynar Süper ligde..
Denayer zaten pozisyon alan bir adam rakibin hamle yapmasını bekliyor, bunu değiştiremezsin adamın aldığı altyapı eğitimi böyle.
sırf bu yüzden ben EPL'de tutunamayacağını düşünüyorum Denayer'in.
Ancak üçlü savunmada oyun kurucu olarak görev alabilir.
Yine de bize geri gelmesi çok iyi olurdu , sorumsuz bir oyuncu değil denayer .

ligtv 'de bir program quiz gibi birşey dün rodalleganınkini izledim..Ligde en rahat oynadığın savunmacı kim dediler cevabı denayer oldu..Ben de şaştım kaldım..ama adamn dediği şu ''rakip forvetin topu almasına müsaade ediyor o yüzden denayerin karşsıında çok rahat oynuyorum''.. Demek ki saha içinde olay dışardan göründüğü gibi değilmiş.. Önceki programda da Konyadan bir topçu en zorlu stoperin serdar aziz olduğunu söylemişti çünkü çok sert ve gaddar oynuyor diye...

Demek ki bu ligde sertlik- gaddarlık olacak bir şekilde..Yoksa yalçın ayhan gibi adamlar yıllarca nasıl oynar Süper ligde..
Denayer yeni nesil stoper bizim futbol 10 yıl geriden geldiği için adam alışamadı.
Bence Guardiola Zabaletayı stoper yapacağına Denayeri oynatsa pas oyununda büyük katkı sağlar adam teknik bi kere

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lucas Leiva kesin olarak yatmış abv Dursun abv Nazifoglu

Denayer yeni nesil stoper bizim futbol 10 yıl geriden geldiği için adam alışamadı.
Bence Guardiola Zabaletayı stoper yapacağına Denayeri oynatsa pas oyununda büyük katkı sağlar adam teknik bi kere

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekstrem örnekler olacak ama Umtiti-Stones falan da yeni nesil stoperler ama görüyoruz karşısındakine soluk aldırmıyorlar denayerin bu konuda eksiği olduğu kesin..
bence denayer için en uygun mevkii sağ bek.. ayağı düzgün hızlı tempolu öyle çok sert olmasına da gerek yok.. Ama kendisi stoper oynamak istiyor geçen yıl birkaç kez ayyuka çıkmıştı..

Leiva yatmış yerine inler ve diarra düşünülüyomuş abv komisyoncular

Iyi futbol oynariz, oynamayiz.
Sampiyon oluruz, olmayiz.
Artik Transfer yapariz, yapmayiz.

Hicbiri umrumuzda olmamali, bu Dursun denen vizyon fakirini göndermeliyiz bi sekilde.

Adam bu Kulübün Baskanligina yakismiyor.

Transfer yapamiyor, yaptigi Transferlerden komisyon yedigi net.
Degersiz futbolculara asiri para harciyor.

Sponsor bulma konusunda asiri zayif.

Karizmada yok.

Riva olayi var.

Bu adamin gönderilmesi icin ney bekleniyor acaba ?

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Denayer zaten pozisyon alan bir adam rakibin hamle yapmasını bekliyor, bunu değiştiremezsin adamın aldığı altyapı eğitimi böyle.
sırf bu yüzden ben EPL'de tutunamayacağını düşünüyorum Denayer'in.
Ancak üçlü savunmada oyun kurucu olarak görev alabilir.
Yine de bize geri gelmesi çok iyi olurdu , sorumsuz bir oyuncu değil denayer .

bu da alan savunmasının etkisi bu sistemde orta sahan koşuyor sağındaki solundaki adama güveniyorsun bizde öyle değil maalesef ..sen çok iyi de dursan topu adam verdiğin an hangi arkadaşının hata yapacağı belli olmuyor.. bu yüzden denayeri rahat bir savunmacı olarak görüyorlar..

Iyi futbol oynariz, oynamayiz.
Sampiyon oluruz, olmayiz.
Artik Transfer yapariz, yapmayiz.

Hicbiri umrumuzda olmamali, bu Dursun denen vizyon fakirini göndermeliyiz bi sekilde.

Adam bu Kulübün Baskanligina yakismiyor.

Transfer yapamiyor, yaptigi Transferlerden komisyon yedigi net.
Degersiz futbolculara asiri para harciyor.

Sponsor bulma konusunda asiri zayif.

Karizmada yok.

Riva olayi var.

Bu adamin gönderilmesi icin ney bekleniyor acaba ?

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

cidden su paralara güclü kadro kurardık .gitti serdarla tolgaya ne paralar verdi komisyoncu :S

Keşke yabancı sınırı olsaydı, en iyi takım biz olurduk:(

Sent from my iPhone using Tapatalk

32 lik Gokhan Inler 190 dk oynamis epl de?

CpZomYJXEAAHBdK.jpg:small

@Aslanews

Galatasaray, forma sponsorluğu için Nef Gayrimenkul ile anlaştı. Yarın 11:00'da sözleşme imzalanacak. (Cumhuriyet)

@gokmnozdmr

Bu sezon 9.5 mil Tl seneye Avrupa olursa 13.5 mil TL, olmazsa 10.5 mil TL

Sponsorluk 2+1 yillik olacakmis

leiva yedek kulübesinde cürüyecen bu sene mal herif kendide biliyor burada 11 oynamak varken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt