Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökhan bizim aradığımız adam değil ki. Tolga'yı aldıysan Gökhan'ı almazsın. Selçuk oynarken Gökhan'ı oynatamazsın. Benzer tipte oyuncular. Transfermarkt'ı açıp tamam bu adam önliberoymuş bunu alalım diye mi oluyor bu iş? Koca kulüp böyle mi çalışıyor?

Kaldı ki Gökhan da yaşlandı, zaten ağır bir adamdı iyice ağırlaştı. 3-4 yıl önce olsa Melo'yla Selçuk'la Sneijder'la mükemmel bir orta saha olurdu. Ama artık geçti o günler.

Arkadaşlar bu sezon geçen sezondan kötü olmaz ölümü gördük biz ..

Açıkçası transferlerden ben de memnun değilim ama en azından bu yılki kadro geçen yıldan çok daha dinamik-fizik gücü yüksek olacak ki ligimizin olmazsa olmazı fizik gücü... Cavanda-Eren-Serdar aziz- tolga (hiç izlemedim genel yorumlara göre) hepsi dinamik oyuncular.. Geçen yıl selçuk-bilal selçuk- donk selçuk- chedjou bilal - donk gibi çok durağan 2liler oynamıştı.. ilerde umut kanatlarda bruma yoktu sinan yarım sezon sakattı ..savunmada çolapa cılız semih s.sağ bekte yetenekli gibi görünse de akıl almaz savunma hataları yapan temposuz linnes..

Görün bakın bu kadro kesinlikle geçen yıldan çok daha başarılı olacak..

Geçen yıl kupayı aldık ama 6. olduk.6. lıktan ne kadar geriye gidebiliriz ki?Bir zahmet geçen yıldan iyi olalım. :D

CpZomYJXEAAHBdK.jpg:small

@Aslanews

Galatasaray, forma sponsorluğu için Nef Gayrimenkul ile anlaştı. Yarın 11:00'da sözleşme imzalanacak. (Cumhuriyet)

@gokmnozdmr

Bu sezon 9.5 mil Tl seneye Avrupa olursa 13.5 mil TL, olmazsa 10.5 mil TL

Sponsorluk 2+1 yillik olacakmis

2 yıllık sponsorluk parasını olduğu gibi tolga kazmasına harcadık şaka gibi.

Gökhan bizim aradığımız adam değil ki. Tolga'yı aldıysan Gökhan'ı almazsın. Selçuk oynarken Gökhan'ı oynatamazsın. Benzer tipte oyuncular. Transfermarkt'ı açıp tamam bu adam önliberoymuş bunu alalım diye mi oluyor bu iş? Koca kulüp böyle mi çalışıyor?

Kaldı ki Gökhan da yaşlandı, zaten ağır bir adamdı iyice ağırlaştı. 3-4 yıl önce olsa Melo'yla Selçuk'la Sneijder'la mükemmel bir orta saha olurdu. Ama artık geçti o günler.

aynen,gökhan 3 yıl önce filan cok iyidi ama simdi temposu bitmis ki bizdeki selçuk tarzı bir adam

biz boşa konuşuyoruz aslında hoca bunları cok iyi bilen bir adam eminim gercek kesici bir önlibero istiyordur cünkü en sıkıntılı yer orası

ama hocanın önerileri pek ciddiye alınmıyor bana kalırsa

Geçen yıl kupayı aldık ama 6. olduk.6. lıktan ne kadar geriye gidebiliriz ki?Bir zahmet geçen yıldan iyi olalım. :D

Lig de bizden fazla gol yiyen 5 takım var. (Trabzon-59 gol, Bursa-55 gol, Antalya-52 gol, Mersin-71 gol, Eskişehir-64 gol)

Lig 12. si Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan sağ bek, 59 gol yiyen Trabzonspor. (Cavanda)

Lig 11.si Bursaspor'dan stoper, son 5 ay sakat -> Serdar Aziz (yedikleri gol 55)

Lig 9. Antalya'dan rotasyon topçusu Emrah

Lig 7. Kasımpaşa'dan santrafor

Gidenler

• Geçen senenin en verimli yedeği olan Bilal Kısa
  • Tolga'dan daha yetenekli olup sakatlık problemi olmayan ve 4'de 1 ücretine oynayan Emre Çolak

sponsor icin nef gayrimenkule ise hic sasırmadım şirketin iş ortakları arasında point otelleride var bu da tesadüfmü acaba

Lig de bizden fazla gol yiyen 5 takım var. (Trabzon-59 gol, Bursa-55 gol, Antalya-52 gol, Mersin-71 gol, Eskişehir-64 gol)

Lig 12. si Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan sağ bek, 59 gol yiyen Trabzonspor. (Cavanda)

Lig 11.si Bursaspor'dan stoper, son 5 ay sakat -> Serdar Aziz (yedikleri gol 55)

Lig 9. Antalya'dan rotasyon topçusu Emrah

Lig 7. Kasımpaşa'dan santrafor

Gidenler

• Geçen senenin en verimli yedeği olan Bilal Kısa
  • Tolga'dan daha yetenekli olup sakatlık problemi olmayan ve 4'de 1 ücretine oynayan Emre Çolak

Kadro açısından bakarsak böyle de,bu sene Avrupa da yok tek kulvarda olacağız.Hamza'nın kovulması,Denizli'nin getirilmesi de etkiledi takımı,5 hocayla oynadık geçen sene.Takım bir ara maç alamaz hale geldi ligde.Bu sene bu tabloyu görmeyiz,şampiyon olamasak da 3.,4. falan oluruz.

Kadro açısından bakarsak böyle de,bu sene Avrupa da yok tek kulvarda olacağız.Hamza'nın kovulması,Denizli'nin getirilmesi de etkiledi takımı,5 hocayla oynadık geçen sene.Takım bir ara maç alamaz hale geldi ligde.Bu sene bu tabloyu görmeyiz,şampiyon olamasak da 3.,4. falan oluruz.

3. 4. olmak da felakettir şu durumda şu maliyette bir kadro için.

İflas ettirecekler bunlar bizi. Sonra Riva peşkeşi gider ayak.

Cavanda carole serdar fizik anlamında savunmada baya fark yaratır bide selcukun yanına sağlam bi oyuncu alırsak ligi rahat götürürüz bence

Cavandaya 1.8 ödenmesini eleştirmek biraz saçma,herkes o kadar doldu ki dursuna karşı ondan diye düşünüyorum,1.5 civarına her türlü satılabilecek bir oyuncu.
Elimizde o mevkiide oynayabilecek 6 oyuncu (Linnes, Sabri, Semih, Tarık, Hamit, Salih) varken gidip 7 yi aldılar. Bu bile baslı basına skandal.. Madem guvenmiyorsun , sozlesmesi biten Sabri ve Hamit i niye uzattın? Gelelim Cavanda konusuna. Evet makul rakamlar gibi duruyor ama bonservis vermeden kiralama yoluna gidilse daha iyi olabilirdi. Cavanda problemli, disiplinsiz bir oyuncu. Bize uymayıp gelecek sene yollamak için careler ararsak, sasmam..

anlamadıgım birşey var chedjouyu savunan arkadaslar hangi mantıkla savunuyor ?

adam 3-5 gol attı ama yedirdigi gollerın yaptıgı hataların haddi hesabı yok ve bu herif seneye beleşe gidecek biraz mantıklı düşünün

anlamadıgım birşey var chedjouyu savunan arkadaslar hangi mantıkla savunuyor ?

adam 3-5 gol attı ama yedirdigi gollerın yaptıgı hataların haddi hesabı yok ve bu herif seneye beleşe gidecek biraz mantıklı düşünün

mexicalı bir oyuncumuz vardı almaguermidir nedir o bile daha iyiydi bu chedcodan tam leşş. Ya sakat yada adam her maç tank gibi ağır hatalı goller yediriyor...

sağlam bir ön libero ile bu takım tepeye oynar yine. Geçen sene savunma sorunu yaşamamızın tek sebebi buydu. Savunma ile orta saha arasına gelen her top pozisyon oluyordu, Meloyu gerçekten çok aradık. Bir de üzerine ileri de takım savunmasına yardımcı olmayan 3 oyuncu olunca daha da fazla çöktü orta alan.

Bu konuda Leivadan ziyade Diarranın daha fazla yararlı olacağını düşünüyorum.

Alınan oyuncular Serdar Aziz hariç TR için yeterli isimler bu sene için.

Bu takımın gol atma sorunu yok. Ligde en fazla gol atan ikinci takım olmuşuz geçen sene.

Sorun gol yememiz, bunun içinde ön libero transferi çok kritik. Sanmıyorum ama umarım diarra alınır.

MCFC Info @MCFClnfoDenayer is understood to be disillusioned with the situation and is weighing up his options. A move back to Galatasaray is an option. [MEN]

Sayın GSC yönetimine Salı günleri transfer nöbetinin 24 saat kapatılmasını teklif ediyorum.Malum salı sinek avlıyor buralar..

Riekerink ten yeni kadro dışılar bekliyorum. Kadro çok şişmiş durumda. Avrupada da olmadığımızı dusunerek kucuk, çekirdek bir kadro kurup, maliyetleri de dusurmeliyiz.

Gitmesi gerekenler : Chedjue, Dzemaili, Salih, Donk, Sabri, Tarık, Olcan, Umut, Endogan, Eray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt