Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok garip bir kulübüz gercekten.

- Elimizde 5 sag bek var (Sabri,Linnes,Cavanda,Salih,Tarik kadro disi tabi)
- Elimizde 1 sol bek var
- Elimizde 0 ön libero var. Kagit üstünde iste Donk var tek ama onu adamdan saymiyorum ben acikcasi.
- Elimizde 1 forvet var. Umut kadro disi.

Bunlari destekliyorum algisi cikmasin da :D

Salih i ben daha cok stoper olarak goruyorum. Cavanda hem sag hem sol bek.

Diger konulara itirazim yok :D

As sağ bek linnes 900 bin euro linnesten memnun kalinmayıp alınan cavanda 875 bin euro. Sağ bekin 4.alternatifi sabri 1.25 m euro

De Boer Meloyu kadrosuna planlamiyomus.

Su an beni sevincten aglatacak bir transfer var oda MELO.

Insallah ya. Hadi baslarim leivasina diarrasina. Tam zamani MELO.

Hem Brumaya abi lazim. Sanirim portekizce konusan Adam yok suan takimda. Taffarel Telles hepsi gitti. Cocuk zaten bebek daha. Yanliz kaldi.

Melo hem ona abi hem bize komutan hemde kuslara kabus olur.

Ayrilda gel aslanim !

Son düzenleme:
Artık Linnes ruhsuz ruhsuz passiv oynayamaz. Şimdi rekabet olacak. Linnes için de iyi olacak. Artık risk alacak ve daha çok mücadele etmesi gerek olacak. Linnes de potensyal var...bu rekabet Berkide yardımcı olur...

İyi olan formayı kapar.

Cok garip bir kulübüz gercekten.

- Elimizde 5 sag bek var (Sabri,Linnes,Cavanda,Salih,Tarik kadro disi tabi)
- Elimizde 1 sol bek var
- Elimizde 0 ön libero var. Kagit üstünde iste Donk var tek ama onu adamdan saymiyorum ben acikcasi.
- Elimizde 1 forvet var. Umut kadro disi.

Eren topmu toplayıcı fırvet değilmi

Joseph Musker
‏@Musker_LFC
Galatasary are trying to sign Lucas Leiva, fee of around £4m.

Son düzenleme:
Beklerimizden en cok parayi Tarik aliyor sanirim oda forma yuzu goremiyor ama :D

tarık ve sabri giderse 2.6m euro civarı bütçe açılıyor...Olcan+Umut 3.4m euro...Dzemaili+Chedjou 4.3m euro...Donk+Salih 2m euro böylece bu toplam 12.5 civarına ulaşıyor....

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ali Güneş, "Ben Gökhan İnler'e 'Galatasaray'a gider misin?' diye sordum. Gökhan cevap vermekten çekinerek sadece hafif tebessüm etti; fakat o tebessümün olumlu sinyallerin ifadesi olduğunu düşünüyorum, kısa zamanda imzaların atılmasını bekliyorum" dedi. - Hürriyet

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ali Güneş, "Ben Gökhan İnler'e 'Galatasaray'a gider misin?' diye sordum. Gökhan cevap vermekten çekinerek sadece hafif tebessüm etti; fakat o tebessümün olumlu sinyallerin ifadesi olduğunu düşünüyorum, kısa zamanda imzaların atılmasını bekliyorum" dedi. - Hürriyet

çok kötü transfer olur gökhan inler melo dönsün daha iyi

Seni mir kıracam Renkdaş :D

____________|Muslera|__________
________Denayer__Serdar_______
Cavanda_________________Carole
______________Leiva____________
_______Tolga_____Sneijder_____
Sinan____________________Bruma
______________Eren_____________

Muslera 31
Denayer 21
Serdar 25
Cavanda 25
Carole 25
Leiva 29
Tolga 24
Sneıjder 32
Sinan 22
Bruma 22
Eren 28

Kadronun yaş ortalamasıda 26 tamda istediğimiz bu değimiydi.

Dikkat çekerseniz 25 yaşından büyük sadece Snıjder Eren Leiva var kalan hepsi genç dinamik süratli koşan isimler.
Bu kadro ortalama 115 km yapar FT zamanındaki gibi pres yapmaya uygun da oyuncular var hele orta sahamız çok dinamik ve kanatlarımız süratli oyunculardan kurulu oyunu hızlı oynayan tek topla oynayan leiva tolga sneıjder eren sinan gibi oyunculardan kurulu bol pas yapan oyunu hızlı oynayan iyi kontraya çıkan bir takıma dönüşebilirz tam istediğimiz taraftarların beklediği oyun profiline dönersek Rie King'i herkes ayakta alkışlar.

tebessüm etmemiştir, sırıtmış ve ellerini avuşturmuştur.

gökhan inler aman bizden uzak dursun. en çok ihtiyacımız olduğunda herif resmen dalga geçercesine elinin tersiyle itti.

şimdi adamın emekli ikramiyesini vermemizi bekliyorsa çok bekler

Selamün aleyküm. Leiva uçağimi açirdi ne yapti gelmedi. Tolga swenswegere parayi gömmüşler. Leiva kim onun yaninda mi demişler yoksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt