Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vasat bir ortamda 13 gol 9 assist yapan Podolski daha iyi bir ortamda bu rakamlari 20'ye cekebilir.

Zaten ceza sahasinda topu ayagina ver 5 suttan 4'ü gol olur. Bakalim neler yapacak bu sene.

Eren göğsüyle poldiye indirir poldi de füze çıkartıp golleri atar bu sene erenle iyi anlaşılar :D

he devre arası wieli felan gönderir sevgilisiyle çok takılıyor diye

Hayır.

Öyle olsa bize geldiği ve neredeyse ilk 3'e girmesi mucize sayılacak, 4'er 4'er yemeye alışmış takımı 3 kupa 4 yıldıza kavuşturduğu sezon benzer hamleleri yapardı.

Denayer ve Leiva gelirse bu sene umutlu olurum şampiyonluk için...

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lan hic beklemedigim sey tarik transferiydi sakaysa komik degil yani yemek mi vermedik acaba nasil gitti lan bu adam :D

Ama Hakan sen de bu adamın gelmemesi için çok dua etmiştin

Sent from my iPhone using Tapatalk
Aynen. Ama sartlar degisti. Ben gelmesinden önce son vuruslarindan baska bi numarasi olmadigini sert bir sekilde diyordum da hala diyorum. Ve o gün bize kanat lazim di. Bakiniz gecen sezon Bruma gibi bir oyuncunun eksikligi nasil hissedildi.

Ve, o dönem git gide baska takimlarin cöpünü almayalim diyordum ki bu yönetim ile sadece cöp almaya basladik.

Hayır.

Öyle olsa bize geldiği ve neredeyse ilk 3'e girmesi mucize sayılacak, 4'er 4'er yemeye alışmış takımı 3 kupa 4 yıldıza kavuşturduğu sezon benzer hamleleri yapardı.

Ligde nerde yemişiz 4er 4er.Başakşehir maçı var sadece gerisi şl de.Ligde 2.mi 3.mü ne bıraktı prandelli 3-4 puan felan fark vardı.

Nankörlük yapmıyorum lakin hamza teknik taktik motivasyon olarak iyi hoca olsada asla Fatih Terim gibi olamaz.Irkçılık mı dersin çapsız mı dersin ne dersin bilemiyorum Galatasaray transfer yapacaksa güray vural felan olmayacak o transfer.Aynı şeyi gitti bursayada yaptı şimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt