Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen. Ama sartlar degisti. Ben gelmesinden önce son vuruslarindan baska bi numarasi olmadigini sert bir sekilde diyordum da hala diyorum. Ve o gün bize kanat lazim di. Bakiniz gecen sezon Bruma gibi bir oyuncunun eksikligi nasil hissedildi.

Ve, o dönem git gide baska takimlarin cöpünü almayalim diyordum ki bu yönetim ile sadece cöp almaya basladik.

O mantıkla bakarsak ben eskiyi çok iyi hatırlıyorum : eboue'ye Arsenal'in Sabri'si, elmander'e çöp, ujfalusi'ye 3'ün biri, melo'ya bidon. Yani bunlara da çöp denildi ve bir kişi değil çoğunluk dedi. Bu yüzden hemen çöp dememek lazım , bekleyip görelim sonra.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sen altında bez ile dolaşırken hocam fenerin 10 milyon Dollar teklifini ret etmişti :)

sddefault.jpg

Leiva GS'de falan diyen yok.

Bizim yöneticinin açıklamalarını yazmışlar o haberi de GS'ye yakın diye yorumlamışlar.

Twitçiler biraz düzgün çevirin şu haberleri.

O mantıkla bakarsak ben eskiyi çok iyi hatırlıyorum : eboue'ye Arsenal'in Sabri'si, elmander'e çöp, ujfalusi'ye 3'ün biri, melo'ya bidon. Yani bunlara da çöp denildi ve bir kişi değil çoğunluk dedi. Bu yüzden hemen çöp dememek lazım , bekleyip görelim sonra.

Sent from my iPhone using Tapatalk
KIsmen katiliyorum. Melo ve bidon olayina hic katilmiyorum. Bidon olayini cogu kisi yanlis biliyor. En pahali transferler arasinda beklentiyi veremeyen oyuncu bidon seciliyor. Bir cok kisi ligin en kötü oyuncusu diyor ilginc sekilde.

Melo cöp degildi gözümde, sorunluydu sadece. Ve Eboue'ye baglamak icin sartlar o dönemde degisikti. Yeni kadro kuruyorduk, prestij kalmamis, elinde CL fln yok.

Ama o dönemden sonra cikisa gectik, Drogba, Sneijder Bruma gibi oyunculari alabildik. Bunlari gördükten sonra yine cöp almaya baslamamak adina yorumlarim o yönde oluyordu. Hatirlayin, o dönem Gomis, Gomez gibi forvetlere hayir diyorduk, cok daha farkli isimleri düsünüyorduk, cita yükselmisti.

katil ruhlu zenciyle baya yol alinmis.tunelin sonundaki isik gorunmus.abbas bu isi bizzat bitiricekmis.

Levent Nazifoglu, a member of the club’s board, has broken the news that the Super Lig club have opened negotiations with Lucas.

“We’ve spoken personally with Lucas Leiva.” he said.

Başlığa ilk baktım heyecan yapıp paylaşayım dedim :D İnsan bi haber bekleyince ufak bi su damlasını bile göl sanabiliyor :D

Leiva GS'de falan diyen yok.

Bizim yöneticinin açıklamalarını yazmışlar o haberi de GS'ye yakın diye yorumlamışlar.

Twitçiler biraz düzgün çevirin şu haberleri.

Twitçiler her şeye inanıyorlar geçende yine bi haber vardı kaynakları ingiliz sitesiymiş. Girdim siteye baktım according to ********************* diyor sövüp kapadım çoğu insanımız araştırmaktan bihaber

Muslera=Muslera
Linnes < Cavanda
Denayer >Chedjou
Hakan < Serdar
Carole=Carole
Donk<Tolga
Selçuk=Selçuk
Sneijder=Sneijder
Yasin<Bruma
Umut<Eren
Podolski=Podolski

Geçen seneye göre inceden bir kalite artması var. Yukarıda olacagız.

Ne kullaniyon cocuk sen
Muslera = muslera
Carole= carole
Selcuk=selcuk
...
Bunlar ne lan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt