Hahahahahahahahaha
Aynen budur iste
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baska muhabbet billmez misniz
Gökhan İnler'i beğenmeyenler neyini beğenmiyor onuda anlasam hak vereceğim belki. Onun bölgesinde Hamit ve Donk var. Tolga Ciğerci'yide beğenmeyenler var hakeza. Gerçeklikten uzak bir taraftar topluluğumuz var ne yazık ki.
Gokhanin tarzi bize uygun degil abi. Ayrica bu adami bedavaya birakmazlar 3 milyon isterlerden kafadan gokhan da 2,5 dan aşşa istemez gereksiz olur bizim icin
Gökhan İnler'i beğenmeyenler neyini beğenmiyor onuda anlasam hak vereceğim belki. Onun bölgesinde Hamit ve Donk var. Tolga Ciğerci'yide beğenmeyenler var hakeza. Gerçeklikten uzak bir taraftar topluluğumuz var ne yazık ki.
Gokhanin tarzi bize uygun degil abi. Ayrica bu adami bedavaya birakmazlar 3 milyon isterlerden kafadan gokhan da 2,5 dan aşşa istemez gereksiz olur bizim icin
O maliyetler yüzünden istenmiyorsa tamam, lafım yok. Ama bjk 550 bine kiralayacak, 1 milyon 600 binde maaş verecek deniliyor. O maliyete ben isterim Gökhan İnler'i
Sent from my iPhone using Tapatalk
O maliyetler yüzünden istenmiyorsa tamam, lafım yok. Ama bjk 550 bine kiralayacak, 1 milyon 600 binde maaş verecek deniliyor. O maliyete ben isterim Gökhan İnler'i
O maliyete beşiktaş alir. Bizim yöneticiler 2 den aşaği vermez
Bizimkiler 1.5 milyona kiralar 2,5 milyonda maaş verir fazladan para vermeyi seviyoruz sikinti ordaO maliyetler yüzünden istenmiyorsa tamam, lafım yok. Ama bjk 550 bine kiralayacak, 1 milyon 600 binde maaş verecek deniliyor. O maliyete ben isterim Gökhan İnler'i
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
Iyide kardes bjk'dan bize ne veya sanane
Nedense söz konusu bjk olunca hemen atliyorsun
bu seneki rakibimiz bjk olduğu için olabilir mi? Alabileceğimiz ve bence faydalı olabilecek bir adamı en büyük rakibimiz almasın istiyorum. Buralarda Diarra hayalleri kurmak yerine İnler beklemek çok daha gerçekçi bence
gökhani alacagima meloyu tekrar kiralarim hemen hemen ayni yas
Kibir iyi bir şey değil, hemde hiç değil. Rakibine saygı göstermezsen kaybetmeye mahkum olursun. Neyseki idarecilerimiz ve teknik kadromuz senin gibi düşünmüyordur.
Iyide kardes bjk'dan bize ne veya sanane
Nedense söz konusu bjk olunca hemen atliyorsun
benim için mi yazdın renktaş?
Ne kibiri yahu
Sampiyonluk sayilari 8 degil mi
3 kulvarda oynamak kolay degil hele sekiztas gibi bir Kulup icin hicte kolay degil