GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 259

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
642K
Sayfa
259/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5.oluruz bu yıl.

4 transfer yaptık hala

1. Stoper eksik
2. Defansif orta saha yok
3. Forvet yarım
4. Bekleri Toplasan adam gibi bir bek etmiyor

Planlama konusunda antitez olur bunlar.

5.oluruz bu yıl.

4 transfer yaptık hala

1. Stoper eksik
3. Forvet yarım

tek kulvardayız. hücum hattı bence yeterli.

serdar aziz sakatlanmazsa ve denayer gelirse defans hersekil yeter.

merkez sıkıntı.

denayer + sağlam bir dmc ile şampiyon oluruz.

5.oluruz bu yıl.

4 transfer yaptık hala

1. Stoper eksik
3. Forvet yarım

Adam gibi bir defansif orta sahayla bu takım her maç önüne gelene 3-4 atar. Yeter ki takım otursun.

Bunu takım süper olduğu için söylemiyorum, söylüyorum çünkü lig için çok pis bir takım kurdu bizimkiler. Tam bir tempo takımı, rakibi presle, baskıyla yıldıracak bir takım kurduk. Riekerink kurdu daha doğrusu. Türkiye ligi için çok ters, gıcık bir takım. Dediğim gibi bir tane sağlam dos bulsunlar bu takım istatistik kasar.

Adam gibi bir defansif orta sahayla bu takım her maç önüne gelene 3-4 atar. Yeter ki takım otursun.

Bunu takım süper olduğu için söylemiyorum, söylüyorum çünkü lig için çok pis bir takım kurdu bizimkiler. Tam bir tempo takımı, rakibi presle, baskıyla yıldıracak bir takım kurduk. Riekerink kurdu daha doğrusu. Türkiye ligi için çok ters, gıcık bir takım. Dediğim gibi bir tane sağlam dos bulsunlar bu takım istatistik kasar.

bu sene gecen sezonun üstünde olur ama müdafa sorunu hala daha cözülemedi.

bu takım gene cok gol yer.

Kadromuz güzel sekil Aldi. Hazirlik maclarinda iyi hava yakaladik (ManU macinin 2. yarisini saymiyorum). Bruma iyi form yakaladi. Podolski + Eren ikilisi ve cok hirsli bir Sneijder Bize bu sezon sampiyonlugu getirecegini düsünüyorum. Denayer ve DOS sart tabi ama Jan hocamiza güvenim sonsuz

Kadromuz güzel sekil Aldi. Hazirlik maclarinda iyi hava yakaladik (ManU macinin 2. yarisini saymiyorum). Bruma iyi form yakaladi. Podolski + Eren ikilisi ve cok hirsli bir Sneijder Bize bu sezon sampiyonlugu getirecegini düsünüyorum. Denayer ve DOS sart tabi ama Jan hocamiza güvenim sonsuz

denayer+dmc+josue

iyi bir transfer sezonu diyebiliriz(maliyetleri saymıyorum-eksikleri kapatmış oluyoruz)

İsmini bilmediğimiz, hatta kimsenin bilmediği, 19-22 yaş aralığında, uygun bonservis ve maaşla, hem yatırım hem de ortasahaya ilaç olacak biri gelse çok sevinirim. Fazla paralar ödemeye gerek yok bence. Yabancı kuralı bu kadar esnekken yapılabilir bunlar. En azından denemek lazım. Yapamıyorlarsa scouting gitsin yaprak herifler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt