GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 265

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
642K
Sayfa
265/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Johansen için bende aynı düşüncedeyim ama Mikel cuk oturur takıma hem fizikli ve sert hem teknik ve uzun..Ama Kloop un dediği gibi Leivayı hediye etmelerini istemeseydik (1.5 milyon gibi bi rakam tekklif edip) süper bi transfer olacaktı.. Mikel gelmezse ki zaten getirecek çap yok Şimdi artık genç sert koşan basan isimsiz scout önerisine razoıyım..
Bence Wilfried Ndidi bize uyar stoper ve sağ bek oynayabiliyor dengeli bir yapısı var boyu uzun ve gelecek vadediyor ayağı düzgün bir isim genk de oynuyor

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi biri ulaştırsın artık şu isimi. Ya da bir medya kuruluşu haber yapsında bizimkilerin belki 4 ay sonra sözleşmesi bittiğinden haberleri olur. Adamın EPL'den talibi çıkar dedim ama hala tık yok. Tam bizlik aradığımız adam..

NFA_07 tarafından gönderildi.
ben yazdım bakalım işe yarayacak mı ..

M.Yasin Çakmak Tweetlerini beğendi

27 dk.: @NajaLegionis Yasin Bey Sizin yönetimde görüştüğünüz isimler vardır, şu ismi forward etseniz https://www.transfermarkt.com.tr/yann-mvila/profil/spieler/60573 … 5 ay sonra serbest

​

1 milyonun altına oynar bonservis pazarlıkla 5 milyona indirilir

O olmazsa da mvila sandro gibi adam yiyen iki adamdan birisi olmalı

Ha ama obi mikele de hayır demem

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Belki iyi bir pazarlikla 6 milyon euro + bidaki satistan pay gibi primler eklersek bu transfer olur. Genc oldugu icin de deger.

Kendisi de 1-1.2 milyon euro sabit ucrete gelir.

Bizim orta sahamıza 20-25 aralığında bir futbolcu lazım, ne Melo'su. Göndereceklerini bilsem Selçuk bile gitmeli. Takımda baskı yapıp önde rakibe sert pres yapacak bir tek Bruma var. Orta saha da Melo ve Selçuk ile birde Sneijder takım çok ağır ve yetersiz kalıyor mücadele yönünden. Melo hiç bir şey vermez bu saatten sonra bize. Deli gibi mücadele edecek, fiziği çok kuvvetli bir orta saha lazım bize. Melo stoper önüne geçiyor, yürüyerek futbol oynuyor. Hele şuan ki Melo, bizde ki Melo'dan daha da kötü (2. sezona istinaden diyorum..) Kimse Inter'i izlememiş sanırım.

Bizim orta sahamıza 20-25 aralığında bir futbolcu lazım, ne Melo'su. Göndereceklerini bilsem Selçuk bile gitmeli. Takımda baskı yapıp önde rakibe sert pres yapacak bir tek Bruma var. Orta saha da Melo ve Selçuk ile birde Sneijder takım çok ağır ve yetersiz kalıyor mücadele yönünden. Melo hiç bir şey vermez bu saatten sonra bize. Deli gibi mücadele edecek, fiziği çok kuvvetli bir orta saha lazım bize. Melo stoper önüne geçiyor, yürüyerek futbol oynuyor. Hele şuan ki Melo, bizde ki Melo'dan daha da kötü (2. sezona istinaden diyorum..) Kimse Inter'i izlememiş sanırım.
Evet dediğinde haklısın melo ilk seneki savaşçı orta saha profilinden liberoya kaydı diyebiliriz.Ama bence bunun yegane sebebi ilerde baskı kurmayan burak yasin umut olcan gibi vasat oyuncuların varlığı idi.

velhasıl kelam eğer her maç baskılı oynamk istiyorsak takımda sneijder dısında basmayan durarark oynayan adam olmamalı yani aynı hagi dönemi gibi

2-3 adam koşmazsa sonra osmanlı filan gelip 3 tane atıyor rahatlıkla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt