GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 269

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
642K
Sayfa
269/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadro planlamalarınızda selçuk'u dahil etmemeniz gülünç :D sakat olmadıktan sonra kadroda yeri garanti 3-4 oyuncudan biri

Nasıl olsa her maç oynuyor diye ses çıkarmayalım mı ? Medya da böyle adamın rezil, leş, hiçbir şeye yaramayan futbolu kanıksanmış kimse ses çıkarmıyor. Selçuk'tan bir beklenti kalmamış artık adı bile geçmiyor her maç sahada rezil oynamaya devam ediyor. Sizde uyun bunlara nasıl olsa kesilmez diye ses çıkarmayın.

haskal%20kaymak_34.JPG

Nasıl olsa her maç oynuyor diye ses çıkarmayalım mı ? Medya da böyle adamın rezil, leş, hiçbir şeye yaramayan futbolu kanıksanmış kimse ses çıkarmıyor. Selçuk'tan bir beklenti kalmamış artık adı bile geçmiyor her maç sahada rezil oynamaya devam ediyor. Sizde uyun bunlara nasıl olsa kesilmez diye ses çıkarmayın.

yok biz sürekli ses ettik de pek ipleyen olmadı rnş

İşin mücadele ve sertlik kısmında Selçuk zaten 0. Ama daha da önemlisi Selçuk bir merkez orta sahanın yapması gereken asıl işleri yapmıyor. Pas trafiğini hızlandıramıyor, oyunun yönünü değiştiremiyor, savunmanın önüne gelip kendini gösterip top almıyor, bu yüzden savunmanın sıkışmasına sebep oluyor. Karşısına 70 yaşında adamı koy çalımlayamaz. Topu gevelemeden ayağından çıkarttığını görmedim. Bilal bile bundan iyi tek top yapıyor. Ön libero kadar merkez orta saha eksikliği de var bizde.

aynen öyle renktaş Selçuk mesela pas yeteneği formda olduğu zaman yaratıcıığı filan gerçekten iyi ama günümüz futbolunda ortasaha için bunlar resmen ikinci planda kalıyor yani Toni kroos ve Selçuk arasındaki en büyük fark budur hızlı dikine girebilen takımı hucüm a taşıyan biri olması lazım ortasaha dediğinin.Selçuk'ın şuan takıma tek katkısı orta alanda top çevirirki onu koy bende yaparım birde duran toplar.Galiba JoR hocam'da bunun farkında Selçığu oynatmak istemiyor.Ben Selçuğa düşman değilim ama Selçuk o formayı çıkarıp attığı fener maçında bitti benim için İniesta olsada oymamasını istemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt