GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 277

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
642,6K
Sayfa
277/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tolga bjk macında iyi oynasın hatta cok iyi oynasın ama adam önlibero olmadıgı icin mutlaka sırıtacaktır o açık o yüzden tolganın iyi oynaması birşey değiştirmez

kesici bir önlibero olmadıgından anadolu takımları bile 3 pasta kaleye iner oldular

Mevzu bu adamın bizim aradığımız agresif, top kapan, çalışkan, defansif yönü güçlü adam olmadığı kadar basit zaten Can.

Hayır gayet agresif, çalışkan, defansif yönü de güçlü bir adam. Everton'da bunu defalarca ispatladı.

Kendisinin dediği gibi de defansif orta sahada daha rahat hissediyormuş.

Bu açıklamalardan sonra ısrarla defansif oynayamaz denecekse de densin yani ne yapayım.

Fellaini o mevkide oynamak istiyor diye orada mi oynadı

Sabri forvet de oynamak istiyor diye orada mi oynadı

Şunu okuyun por favor

For David Moyes – the man who took Fellaini with him to United and knew his merits more than anyone – never once deployed him as a second striker, the role in which he had excelled, inspired and intimidated for the Toffees.

Instead, he was used as a holding midfielder, a position which exposed his shortcomings as a ball player, completely negating the effectiveness of his size, athleticism and hunger for goals.

Evertonde second striker olarak oynadı, verimli oynuyordu

Unitedde holding midfielder olarak oynadı, vasat oynuyordu

Marouane Fellaini was played out of position by David Moyes at Manchester United and the Belgian has paid the price with Louis van Gaal set to sell PS27.5m flop | Daily Mail Online

Son düzenleme:
Hayır gayet agresif, çalışkan, defansif yönü de güçlü bir adam. Everton'da bunu defalarca ispatladı.

Kendisinin dediği gibi de defansif orta sahada daha rahat hissediyormuş.

Bu açıklamalardan sonra ısrarla defansif oynayamaz denecekse de densin yani ne yapayım.

Fellaini'yi yetersiz, istenen stilde bulmayan adamlar Selçuk'u ilk 11'e yazıyor.

Şükrü ne zaman görsem Fellaini'yi yerden yere vuruyorsun. Yapma aga dışarıdan kazma gibi görünse de orta sahada terminatör gibi adam. Kaç kere söylemişimdir, o herif eskaza buraya gelsin bu ligi yıkar geçer. ManU'da ne yaptığı o kadar mühim değil.

CL'ye gitsek şansımız olurdu da şimdi kiralasak gelir mi bilmiyorum.

Ortasahanın her yerinde oynaması ile adamın belirli özellikte olması aynı şey değil. Pirlo da savunmanın önünde oynuyor ama alıp Selçuk'un yanına koyacak değiliz herhalde. Heryerinde oynuyor demek birşey göstermiyor yani.

Arteta gibi adamın yanında ikili oynadı ki orada savaşçı adam Arteta idi. Daha sonra hem Moyes hem de Van Gaal ve hatta milli takım hocaları adamı ya 10 numara ya da ikinci santrafor olarak oynattılar.

Yav tamam her şeyin en iyisini siz biliyorsunuz.

Adam açıklama yapmış defansif orta saha olarak görüyorum kendimi diye, orada da kaç maça çıkmış Everton'da halen yok Sabri'nin forvet oynamasıymış bilmem ne.

Ön tarafta oynayınca sanki defansif meziyetleri ortadan kayboluyor, ön libero oynadığı maçlar hafızamıızdan çıkartılıyor...

Kendisinden de iyi biliyorsunuz helal olsun. Laf anlatamayacağım daha fazla.

Şükrü ne zaman görsem Fellaini'yi yerden yere vuruyorsun. Yapma aga dışarıdan kazma gibi görünse de orta sahada terminatör gibi adam. Kaç kere söylemişimdir, o herif eskaza buraya gelsin bu ligi yıkar geçer. ManU'da ne yaptığı o kadar mühim değil.

CL'ye gitsek şansımız olurdu da şimdi kiralasak gelir mi bilmiyorum.

Ben Fellainiyi yaklaşık 4 sezon ciddi takip ettim Ertuğ. Bu adam Evertonda faydali olsada Unitedde ne kadar kötü bir topçu olduğunu gösterdi. Adamın tek özelliği fiziksel anlamda kuvvetli olması. Pas, tackle, top çalma özelliklerin hepsini yeterli bulmuyorum. Bizde cdm olarak iş yapacağını da düşünmüyorum..

Evertonda faydaliydi bu doğru ama o takımda bambaşka mevkide oynuyordu.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri