GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 278

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
642,6K
Sayfa
278/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fellaini is yapar zaten bizde bence orasini tartismayalim, ama gelir mi: bence hayir. Maddi acidan da zorlaniriz kanimca.

Belcika milli takiminda ön libero oynadigi maclari hatirliyorum Fellaini'nin

Ayrica standard'da ön libero oynadi

O takımlarda da ön libero oynamadı yanında dünyanın en defansif orta sahası Aynen Con Waynen vardı.

Belçika ligini çok iyi bilirim, hatta Fellaini'den de iyi bilirim.

Defansif orta sahayım dediyse büyük ihtimalle yanılmıştır. O yanılır ben yanılmam.

Bazen maçın içerisinde futbolcular bloklar arası bağlantıdan kopup mevkilerini şaşırabiliyor zira.

Dipnot: Saçı yüzünden size öyle gelmiş olabilir.

İyi de salt ön libero aradığımızı kim söyledi? Öyleyse niye herkes Mehmet Topal'a burun kıvırdı. Onu da geçtim, Topal'ın 1-2 tık üstü Leiva niye bu kadar istendi? Premier Lig özgeçmişi var diye olduğunu zannetmiyorum. Fellaini aradığımız oyuncu ama maliyeti gerçekten tuzlu olabilir.

şikecilerde tonla önlibero var sezon sonunda mehmet topalı kapsak bize yeterdi

bütün takımları bilmiyorum ama sanırım önliberosu olmayan tek takımız

Seçkin ‏@Secckin1905 1 dk.1 dakika önce
Seçkin Retweetledi: Agent Dave
''Celtic, Stefan Johansen'i kaybedebilir. Galatasaray ve Fulham'dan 2 milyon £'luk teklif geldiği konuşuluyor.''

Seçkin ekledi,
Agent Dave @AgentDave_

Also #Celtic could be losing Stefan Johansen. I am lead to believe £2 million bids have come in from both Galatasaray and Fulham.
Ben şahsen bize karşı oynayan ve beinm beğendiğim Maksimovic'i isterdim 21 yaşındaymış daha ve sezon sonu sözleşmesi bitiyormuş. CL'de performansı gayet iyiydi.

FLAŞ!.. Vitor Pereira, Fenerbahçe'nin bu akşamki antrenmanında takımın başında yer aldı.

Cpln9plUMAE88Bv.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri