GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 288

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
642,7K
Sayfa
288/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sigarayı bırakali nerdeyse iki ay olacak şarabı biraz fazla kaçırdım bir sigara teklif etti İsveçli komşum şimdi içtim sanki ot içmiş gibi başım döndü anasını satayım nasıl özlemişim

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

CpnApRhWIAAbRK7.jpg

Sigarayı bırakali nerdeyse iki ay olacak şarabı biraz fazla kaçırdım bir sigara teklif etti İsveçli komşum şimdi içtim sanki ot içmiş gibi başım döndü anasını satayım nasıl özlemişim

Belki de hayatının en önemli hatalarından birini yapmış olduğunun şu an farkında değilsin (Devam edersen). İçindeki nikotin canavarını uyandırmış oldun. Özlediğinden filan yok, özlenecek bir zıkkım değil. Son sigaran olmasını temenni ederim. Tiryaki (Bağımlı) için içmemek eksiklik, tiryaki olmayan için ise içmek enayilik. Enayi ya da akıllı olmak konusunda tercih senin elbette...

Şaka maka koca GS'nin tek forveti Eren ve de biz ön libero için yatıyor kalkıyoruz ki o da gelmiyor . Bakıyorum tv'lerde Cenk mi Eren mi soruluyor ; Onlarda 2. Forvet olarak düşünülürken bizdeki TEK forvet ile kıyaslanıyor . Ne diyeyim bu güne düşürenler beter olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

vay be H. Şükür hakkında gözaltı kararı çıkartıldı

tüm cemaatcileri topluyorlar
Yazık on binlerce günahsız öğretmen doktor esnaf ne varsa alıyolar almalarını bırak vatan haini damgası vuruyolar onların çocukları bir sürü sıkıntı ya yazık valla şu yapılanların onda biri pkkya yapılmadı ama millet alkışlıyo napcaksın
Beraber yürüdünüz siz bu yollarda...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok zor be leo bende bi 6 ay biraktim nargileye sardim her Allahin gunu iciyodum ne anladik o sevişten. Vucut vitamin istiyo ilaç gibi geliyo valla bi gun sigaram bitti elim ayagim titriyodu sinir krizi gecircektim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri