Ben de Sinanı forvette daha çok beğeniyorum
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sigarayı bırakali nerdeyse iki ay olacak şarabı biraz fazla kaçırdım bir sigara teklif etti İsveçli komşum şimdi içtim sanki ot içmiş gibi başım döndü anasını satayım nasıl özlemişim
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Yazık on binlerce günahsız öğretmen doktor esnaf ne varsa alıyolar almalarını bırak vatan haini damgası vuruyolar onların çocukları bir sürü sıkıntı ya yazık valla şu yapılanların onda biri pkkya yapılmadı ama millet alkışlıyo napcaksınvay be H. Şükür hakkında gözaltı kararı çıkartıldı
tüm cemaatcileri topluyorlar
Cavanda yerine Akpa'yı alsaydık adam hem ön libero hem sağ bek oynayabiliyor.
Antrenmanda sakatlık geçirmiş bu hafta ama durumunu nasıl bilinmiyor.
Cavanda mi sakatlanmis?
Cok zor be leo bende bi 6 ay biraktim nargileye sardim her Allahin gunu iciyodum ne anladik o sevişten. Vucut vitamin istiyo ilaç gibi geliyo valla bi gun sigaram bitti elim ayagim titriyodu sinir krizi gecircektimSigarayı bırakali nerdeyse iki ay olacak şarabı biraz fazla kaçırdım bir sigara teklif etti İsveçli komşum şimdi içtim sanki ot içmiş gibi başım döndü anasını satayım nasıl özlemişim
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Adalet ve Özgürlük @avneo_ottoman 41 dk.41 dakika önceBeyler bunun gibi şerefsiz oç'larına inanmayın.
Adalet ve Özgürlük @avneo_ottoman 41 dk.41 dakika önce
İçerden bilgi,Galatasaray'ın 6,Bursaspor'un 1 şampiyonluğu ve Trabzonspor'un 2010-2011 2.liğinin Fetö desteğiyle olup olmadığı inceleniyor.