GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 289

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
642,7K
Sayfa
289/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu embesil şikeciler güya bize laf atıyorlar

malların başkanı hala aklanamadı davada yargıtayda onadı avrupada aklanamadı

bana kumpas yapıldı dedi türkiyedede aklanamadı hala

Sigarayı bırakali nerdeyse iki ay olacak şarabı biraz fazla kaçırdım bir sigara teklif etti İsveçli komşum şimdi içtim sanki ot içmiş gibi başım döndü anasını satayım nasıl özlemişim

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Valla helal olsun iyi dayanmışsın renktaş ama vazgeçme şimdi hem sağlık hem elindeki paranı alır senden

Valla helal olsun iyi dayanmışsın renktaş ama vazgeçme şimdi hem sağlık hem elindeki paranı alır senden

Yok öyle ayda 2-3 tane den bişey olmaz. Ayda bir cuba dan gelme puro içerim zaten deniz kenarında kalıyorum hergün sporumu yapıyorum bugün hava güzeldi mangal yaptık herkes sigara yakınca birde ben yaktım ama yarın hiç canım çekmez. Yoksa geçmişte iyi çektim bu meretten iki seneye yakın nargile bar işlettim öyle bir pislik görmedim hayatımda kimseye tavsiye etmem

Sigarayı bırakali nerdeyse iki ay olacak şarabı biraz fazla kaçırdım bir sigara teklif etti İsveçli komşum şimdi içtim sanki ot içmiş gibi başım döndü anasını satayım nasıl özlemişim

Iyi bok ettin tekrar icerek :D

Saka maka kardesim en zor donemlerini atlatmissin. Bence icmemeye devam. Paranla zehirlenme be kanka. Biliyorum kolay degil ama 2 ay cok ciddi sure. Tabi sigarayi birakanlar gibide kilo alma bu arada :asd22:

Iyi bok ettin tekrar icerek :D

Saka maka kardesim en zor donemlerini atlatmissin. Bence icmemeye devam. Paranla zehirlenme be kanka. Biliyorum kolay degil ama 2 ay cok ciddi sure. Tabi sigarayi birakanlar gibide kilo alma bu arada :asd22:

Bıraktığım da 82 kiloydum kısa bir sürede 88 e çıktım spor başladım hemen şuan tam olarak 79 kiloyum 1.80 boya. Yok içmem hiç nargile bardan sonra soğudum bu şeylerden yoksa şimdiye Cocaïne é bile başlamıştım ben. Yılbaşına doğru sözlenecem büyük ihtimalle seneyede evlenecem.

Yok öyle ayda 2-3 tane den bişey olmaz. Ayda bir cuba dan gelme puro içerim zaten deniz kenarında kalıyorum hergün sporumu yapıyorum bugün hava güzeldi mangal yaptık herkes sigara yakınca birde ben yaktım ama yarın hiç canım çekmez. Yoksa geçmişte iyi çektim bu meretten iki seneye yakın nargile bar işlettim öyle bir pislik görmedim hayatımda kimseye tavsiye etmem

valla en iyisini yapıyorsun renktaş aynen böyle devam :encouragement:

Bıraktığım da 82 kiloydum kısa bir sürede 88 e çıktım spor başladım hemen şuan tam olarak 79 kiloyum 1.80 boya. Yok içmem hiç nargile bardan sonra soğudum bu şeylerden yoksa şimdiye Cocaïne é bile başlamıştım ben. Yılbaşına doğru sözlenecem büyük ihtimalle seneyede evlenecem.

Hadi hayirlisi kanka. Nasil bir zikkimsa birakinca millet acayip kilo aliyor.

Vay be bekarligin sonu :D

Hayirlisi olsun kardesim. ;)
Hersey umarim istedigin gibi gider

Feto örgütünün maç ve kupa kazandırdığı gibi saçma sapan artniyetli yada cahilce yapılan yorumları Üzülerek okumus bulunmaktayım. ve böyle nacizhane ve şerefli bir kulübün 3 tenmuz surecinde bile adina sike buluşturmazken camur at izi kalsin yada kendi pisliklerini kapatmak adina ortaya attıkları hatsiz ve iftiralardir... tarihinde 53 kupa uefa ve super kupayi kazanılmış turkiyede ilkleri yasatmis ezeli rakip diye adlandirdigimiz kulüplerin bu başarımiza yaklasamamaları elbette onlar için aşağılık kopleksi yaratması normaldir. siz değerli moderatorleri bu konuda bize yakışmayan yorum yapan arkadaşları ''disiplin şeklini nedir çok bilmem'' uyarıda bulunmazi önemle rica ederim...

hergün yapıyo musun spor? salonda mı yoksa dışarı koşu şeklinde mi?

CpmKFVwWIAAM2Oo.jpg

Beyler bunun gibi şerefsiz oç'larına inanmayın.

Adalet ve Özgürlük ‏@avneo_ottoman 41 dk.41 dakika önce
İçerden bilgi,Galatasaray'ın 6,Bursaspor'un 1 şampiyonluğu ve Trabzonspor'un 2010-2011 2.liğinin Fetö desteğiyle olup olmadığı inceleniyor.

Avukat olacak kadar okumuş ama adam olamamış UEFA'yı alan takım sayesinde Türkiye dünya kupasında 3 ncü'lük gördü yok fetö yardım etmiş yok başka biri yardım etmiş sporda gücü yetemeyen takımlar anca siyasetle yıpratmaya çalışırlar ama en güzel cevabı Cumartesi 8taş'a koyarak vermeye başlamalıyız. Hem de bağırta bağırta koyacağız ki bugün bu söyledikleri her kelime için takımlarını rezil edeceğiz inş

Bunlara ve bunun gibi inananlara diyeceğim tek laf var BABANIZ GALATASARAY ! :gsbayrak:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri