GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 305

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
642,8K
Sayfa
305/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bu Tolga da madem bu kadar kumas var elin Almani 3 m.euroya birakir mi bu adami? Adamlar Emre Moru 19 yasinda bilmem kac milyon bonservis ile Danimarka liginden aliyor. Butun futbolcular Almanyada taniniyor biliniyor. Faydali olabilir hatta olacaktir ama adama bir Melo muamelesi yapilmasi sacma. En fazla olacagi Tolga nin Mehmet Topalin bir tik ustu. Daha yukarisi olmaz.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Nordsjaelland forması giyen Hollandalı sol kanat Joshua John ile anlaştıklarını açıkladı.

Sadece kupa Hakkı'nda olsun sorular diye söylediler o yüzdendir. Benim gıcık gittiğim olay basından o sesleri gelen cinsler hep Tolga 11 olacak gibi soru sormaları. Tamam Özbek denen başkanımsı öyle düşünüyordur ama bari basın , sözde GS'li yazarlar algı yönetimi yapmayın .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selçuka dos hakkında soru sordular ama

Şöyle "sizce bu takımın orta sahası beşiktaşa karşı iyi oynar mi" gibi soru sorabilirlerdi mesela

Aynen , dinlerken ben de şaşırdım . Sence de imkansız değil mi , nerden duymuşlar acaba bu haberi .

Sent from my iPhone using Tapatalk
İcerden kesin biri bilgi vermistir yoksa o kadar oyuncunun icinden o bolge için tolga veya hamiti bilmeleri gercekten cok ilginc olmus

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri