GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 309

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
642,8K
Sayfa
309/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorumunu düzelttim

TS her sene abartılıyor

Gerçekten öyle , geçen sene transferleri Allah var iyiydi. Cavanda , mbia , Cazorla vs. bunlara biz bile hatırlıyorum bizde olsaydı keşke çok dedik ama onun dışında Trabzon hep balon. Hele bu sene bir tane adamı bilmeyen insanlar ooo müthiş takım diyor . Kim o ülkedeki oyuncuların liglerini biliyor anlamıyorum , bari iyidir falan ihtimal dili kullan .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gerçekten öyle , geçen sene transferleri Allah var iyiydi. Cavanda , mbia , Cazorla vs. bunlara biz bile hatırlıyorum bizde olsaydı keşke çok dedik ama onun dışında Trabzon hep balon. Hele bu sene bir tane adamı bilmeyen insanlar ooo müthiş takım diyor . Kim o ülkedeki oyuncuların liglerini biliyor anlamıyorum , bari iyidir falan ihtimal dili kullan .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selcuk-Colmanla şampiyon olduğu sezonda iyi takımları vardı.

Geçen sezon iyi topçular aldılar ama iyi takım kuramadilar. Istikrar yakalamiyor.

Yeni kurulmuş bir takımın neredeyse ilk ciddi maçında nasıl bir futbol oynaması lazım?

Kaldı ki rakibin başında da 3 kupa 4 yıldızlı bir teknik direktör var.

Zorlanmaları gayet doğal.

castillo kolay adam geçiyor ama bencil . bero 20 yaşında bir oyuncu son vuruş becerisi nasıldır adam geçme becerisi varmı ilk yarıda tam anlayamadık ama hücumda hareketli hep doğru yerde duruyor daha iyi olacağına inanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt