GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 321

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
643,4K
Sayfa
321/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
John Obi Mikel için TT çalışması yapmalıyız. Alınabilecek en klas oyuncu o şuanda. 10 sene Chelsea/EPL tecrübesi var boru değil. Almadığı kupa kalmamış. Bütçeyi aşar derseniz; Serdar aziz'le Tolga'ya 7,5 milyon euro vermişiz kulübüz. Obi Mikel kimmiş(ironi)

Daha sezon bitmeden Carole gibi genç, potansiyelli, düşük maliyetli bir DOS bakılmalı ve kampa yetiştirilmeliydi; Fransa-Belçika vs liglerden böyle birini bulmak çok zor değil...Sonra mümkün olursa Leiva vs kariyerli biri yine alınırdı; zira geçen sezon bu takımı izleyen ilkokul çocukları bile biliyordu ki en acil ihtiyaç DOS ve forvet oyuncusu idi ve buralara hem banko hem alternatif futbolcular gerekiyordu...

Saçma sapan menajer oyunlarına gelmeseler de kararı Riekering' e bıraksalar bari; başka tutar dalımız yok, o da saçmalarsa geçmiş olsun...

Sezondan pek ümidim yok. Çıkarılması zor yeni kazıklar eklemelerinden çekiniyorum, seneye bugünleri de aratacak bir mali noktaya doğru sürükleniyor kulüp; daha mevcut kazıklardan kurtulamıyoruz, gidenler gönderilmesi kolay olanlardı...

İki gün giremedim varmı haber güzel akşam kargaları yeneriz fark atabiliceğimize inanıyorum manu maçının ilk yarısı gibi oynarsak

tiote imkansız bence hayalden öte degil leiva gibi istenmeyen adamı bile aylarca ugraşıp alamadık

newcastle küme düştü takımda kücülmeye gitmisler ama imkan vermiyorum ben alabileceklerine

Offf karamsar taraftarlar içimi kararttınız.gıdın başka yerde ağlayın ortasaha her halükarda gelecek.

Gelmezse düşünürüz.

Obı mıkel ve tıote ilgilendiğimiz oyuncular.

Bugün Portekiz basınında çıkan haberlerde‚ Teknik Direktörümüz Vitor Pereiranın anlaşılmaz‚ kabul edilemez ve gerçek dışı bir takım gerekçeleri ileri sürerek ülkesine geri döndüğü yönünde açıklamaları yer almıştır. Nitekim Vitor Pereira ve yardımcıları bu sabah yapılan antrenmana da katılmamıştır.*

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira ile kulübümüz arasında tarafların karşılıklı hak ve yükümlülüklerini düzenleyen bir sözleşme mevcuttur. Vitor Pereiranın bu davranışı açıkça sözleşmeye aykırıdır ve tarafımızca kabul edilmesi mümkün değildir.*

Vitor Pereiranın sözleşmeyi açık ihlali karşısında kulübümüz bugün itibarı ile doğmuş hukuksal haklarını‚ pazartesi günü kullanacaktır.*

Kamuoyunun bilgisine sunarız.*

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt