GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 324

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
643,5K
Sayfa
324/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
United 5 oyuncu daha yollarını ayıracakmis. Ünal Başkan olsa alır gelirdi bir kaçını

Schweinsteiger
Tyler Blackett
Will Keane
Andreas Pereira
James Wilson

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Tiote 1986
Mbia 1986
Johansen 1991
Mikel 1987

Bana göre en uygunu Mbia
Mikel pahalı olmaz
Johansen uygun ama çok sert değil
Tiote çok kart görür helede medya üstüne oynarsa ..

İnş en kötü Mbia olur...

O değil de bu esport almış başını gidiyo.International dota 2 turnuvasının şampiyon takımına tam 9milyon dolar verilecekmiş.9 milyon dolar ne demek la uefayı alınca anca o kadar alabiliyosun adamlar oturdukları yerden milyonları götürüyolar

O değil de bu esport almış başını gidiyo.International dota 2 turnuvasının şampiyon takımına tam 9milyon dolar verilecekmiş.9 milyon dolar ne demek la uefayı alınca anca o kadar alabiliyosun adamlar oturdukları yerden milyonları götürüyolar
Oturdugu yerden demek haksizlik oluyor biraz. Dota'yi bilmem ama csgo esport'u bilirim. Haftada 5 kere 8 saat oyun üzeri calisma yapiyorlar.

Tiote ye normalde hayir demem, ama Tiote nin futbol stilini bildigim icin herseyi kuvvete dayanarak oynuyor. Yani o kuvvetinden kaybi yoksa alinsin derim ama gecen sezon Newcastle United in maclarini pek takip etmedim o yuzden nasil bir durumda bilmiyorum. Ondan once de cok diz sakatliklari vardi diye biliyorum bu da soru isareti.

Bize top rakipteyken atağını olgunlaştırmadan basıp top kapacak adam lazım...

Bunun için de Lucas Leiva iyi bir secenek olabilirdi. Çok kolay çok fazla top kapan bir adam. Maalesef alamadık...

Sadece türkiye için uçuk kaçık bonservisler yada maaşlar vererek birini almaya gerek yok bence.

Takım olarak defans yapmanın üzerinde çalışıp bu seneyi bu orta saha ile geçirelim...

Elimizdeki kadroyu daraltıp transfer yapmadan bu seneyi atlatmak lazım. Bir daha FFP yemeyelim.

Bir tek Denayeri kiralasak yeter...

Forvet --- Eren Podolski Umut ( Yeri gelir Sinan oynar )
Kanat ---- Yasin Sinan Bruma olcan
Göbek ---- Donk hamit Selcuk tolga
Stoper --- Ched-Serdar hakan semih
Sol bek --- carole hakan olcan oynayabilir
Sağ bek --- linnes cavanda sabri

Valla türkiye ligi için transfer yapmam . riske girmem. Elimdeki çöplerden kurtulur. Takım oyunu üzerinde çalısırım.
Bütçeyi ayarlarım ..

Bu kadro takım olursa arkadaşlığı başarabilir takımca ofans defans yapmayı öğrenirse ki ben umutluyum
şampiyonluk neden olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt