GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 326

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
643,5K
Sayfa
326/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bologna, 2 M € istenen Dzemaili için 500.000 € öneriyor. Oyuncuya, Galatasaray'ı ikna etmesi için 2 gün süre verildi. (Corriere dello Sport)

he baska kapiya

Kim bizim kadar gerizekali ki 1 sene kontrati kalmis adamin birine 4 Milyon bonservis digerine 3 Milyon bonservis öder ki?

Cok anormal karsilanmamali bu teklif. Bizim de ayni sekilde yola cikmamiz gerekirdi Tolga ve Eren de. Resmen soygundur o iki transfer.

Adam Isvicrenin ilk 11 topcusu ve yillardir Serie Ada oynadi

Yani en az 2-3m avro degeri olmasi lazim diye düsünüyorum.

Kontratinda 1 sene kalsa bile

ülke futbolu belirli bir klasmanda olmadığı için ölü fiyata satılıyor topçular işte.

Senden daha alt klasmanda liglere kısmen daha uygun fiyata satabilirsin. Mesela çin. Ya da Katar.

Aman iyi, hiç olmazsa talibi var Dzemaili' nin, geçen yıl yarı ücretini ödediğimizi unutmayalım. Kötü futbolcu olduğundan değil ama belli ki adamın niyeti yok bizde oynamaya. 1-1.5 her neyse orta yol bulunur, gitsin...

Şu olaylardan sonra bu kupa bizim için daha önemli,amaaa kargalar kazanırsak yine sahaya girerler eziklik duyguları var. :D :D

Galatasaray'da transferde adaylar uce indi: Lassana Diarra, Cheik Tiote, Holzhauser

[FONT=&quot]En büyük aday Holzhauser

Geçtiğimiz günlerde sadece FANATİK'in sizlere duyurduğu oyunculardan biri de Raphael Holzhauser'di. Riekerink'in oyuncuyu beğendiği ve onay verdiği öğrenildi.

23 yaşındaki 1,93 boyundaki Holzhauser, hem maddi anlamda kolaylık sağlayacağı gibi yaşının genç olması ve sakatlık problemi yaşamamsıyla da büyük avantaj katabilir.

Dolayısıyla hem maliyeti hem uzun boylu ve teknik oluşu hem de sakatlık problemi olmamasıyla Avusturyalı oyuncu orta saha için öne çıkıyor.[/FONT]

bu arada newcastle sezona rezil bir başlangıc yaptı 2 macta 2 yenilgi ve 2 macta da tiote 18de yok sisokko sakatmış ama tiote neden yok bilmiyorum

tiote bilmiyorum olurmu ama paraya kıyarsa yaglı surat bence tam aradıgımız adam temposunda düşme yok gecen yıl jack colbackle beraber oynadılar genelde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt