Maaşla alakası yok.Planlari bozan o degil Dursun denen hain.
Tolga ya o kadar para savuracagina git Lucas'a biraz daha fazla maas ver adam uca uca gelir parayi gördü mü.
Maaşla alakası yok.Planlari bozan o degil Dursun denen hain.
Tolga ya o kadar para savuracagina git Lucas'a biraz daha fazla maas ver adam uca uca gelir parayi gördü mü.
Bologna, 2 M € istenen Dzemaili için 500.000 € öneriyor. Oyuncuya, Galatasaray'ı ikna etmesi için 2 gün süre verildi. (Corriere dello Sport)
he baska kapiya
Haklı olarak ederi isteniyor. Ya da aldığı yıllığı.
Şuan biz avrupadan bu Cemal'ı almaya kalksak belki daha fazla bonservis istenirdi.
BİLAL EROĞLU sur Twitter : "Son zamanlarda izledigim en guzel reklam. Teşekkurler digiturk. Sonuna kadar izleyin lutfen ?? https://t.co/ouEmEDYQMV"
sonuna kadar izleyin yapana helal olsun vala haykirdim![]()
Adam Isvicrenin ilk 11 topcusu ve yillardir Serie Ada oynadi
Yani en az 2-3m avro degeri olmasi lazim diye düsünüyorum.
Kontratinda 1 sene kalsa bile
izledim ve gülmedim..böyle küfürlerin falan artık futboldan çıkması gerekir..daha yaratıcı küfürsüz karşı tarafı incitmeden yapılması lazım böyle şeylerin..Acayip haykirdim lan. Hic beklemiyordum hahaha
gol ve asist üretebilyo,boş bi futbolcu değil.fiziik olarak güçlü,genç.Raphael Holzhauser iyi oyuncuysa gelsin. Yasi da genc ve solak.
Ben hic izlemedim ama scoutlar begendiyse alinabilir.gol ve asist üretebilyo,boş bi futbolcu değil.fiziik olarak güçlü,genç.