GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 377

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
644,3K
Sayfa
377/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener'in su 92 kupamiz var sacmalagini görüyorum son bir kac günde 1959 dan öncesini de hesaba kattiklari icin.

O hesaba göre bizim de 89 kupamiz varmis galiba, sorun yok bu gidisle bir iki seneye o kendilerince yaptiklari hesaplamada bile önlerine geceriz bu dangalaklarin.

......................Muslera.....................
Cavanda...Chedjou...xx1xx...Carole
...............xx2xx...Selçuk ( ne yazıkki )
....Podolski......Sneijder.......Bruma....
...........................xx3xx.....................

x1 > Denayer olacak gibi
x2 > Tiote/Diarra
x3 > Niasse

Cenk
Linnes...Serdar...Hakan...Sabri
Hamit/Donk..Tolga
Sinan..Emrah..Yasin
Eren D.

Son düzenleme:
Scout transferi haberi dogruysa cok sevinirim. Iyice izlenip, arastirilip aliniyorsa Carole gibi, cok sevinirim.

Artik baska takimlarin gözden cikardigi orta sinif isimli futbolculari degil, Carole gibi kendi yildizlarimizi yaratmaliyiz.

Insallah dogrudur.

Fener'in su 92 kupamiz var sacmalagini görüyorum son bir kac günde 1959 dan öncesini de hesaba kattiklari icin.

O hesaba göre bizim de 89 kupamiz varmis galiba, sorun yok bu gidisle bir iki seneye o kendilerince yaptiklari hesaplamada bile önlerine geceriz bu dangalaklarin.
ozan tokgöz abi bana gerçeği anlattı.:D tamamen çakallık fenerlilerinki...kastettikleri mahalle ligi gazoz şampiyonlukları...gül geç abi:asd22:

Son düzenleme:
umarım quarkeybolun dediği doğrudur..riskli de olsa bu tip bir transfer lazım..32 yaşındaki adamı alıyoruz 2 sene geçmeden tekrar ön libero arıyoruz... 30 yaş üstü tpçu alınacaksa defansa alınsın şöyle tecrübeli bonservisi düşük olanından

Çaykur Rizespor, Galatasaraylı kaleci Alperen Uysal ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Cp5WNI6WYAAVIlx.jpg

Ama orada veto etmiş dememiş ki. Sadece rapor sunmuş diyor . Leiva'ya herkes ölüyordu o 29 yaşında , tiote yaşlı 30 yaşında istenmiyor .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Demekki fikir degistirmisler ben oyle anliyorum, cunku Leiva nin pesinden kostular ama alamadilar. Simdide heryerde ucuz bir oyuncudan bahsetiliyor ve genc deniyor, simdi Tiote ne ucuz olur ne de genc.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt