AsSA.
Josue geldi mi.
bizim santrafor hattı sakat. niasse'yi alsak bizimki net daha ii olurdu.
su an kafa kafayayız.
Orta saha hücum nasıl kafa kafaya hocam?kalemiz iyi. defansları bizden iyi. ortasahada kafa kafaya diyek. hücum olarak kafa kafaya.
Fener daha iyi bizden
Orta saha hücum nasıl kafa kafaya hocam?
Beğenmediğimiz selçuk fenere çağ atlatır adamların en yaratıcı oyuncusu ozanla salih
Sneijderin olduğu bir bölge hemde orta saha net biz
Hücumda ise eren le emenike eşit desek poldi bruma her türlü rvp atıf dan iyidir bence kafa kafayada değil
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hem libero hem stoper hem santrafor; hiç ama hiç sanmıyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bana gore en onemlisi onlibero ondan sonra da forvet, olursa stoper de olsa guzel olur ama ligde bu defans ile gotururuz kanimca.
Ya Alper , aynı fikirdeyiz zaten. 4 stoper var , chedjou son senesi zaten idare eder. Bırak denayer falanla uğraşmayı da forvet ve ön libero al. Anlamıyorum saçma sapan işler, sanki denayer geçen sene o kadar gol yerken yoktu . Denayer'i severim o ayrı ama ondan daha önce kiralama imkanın varsa şu Eren'in yerine iyi bir forvet kirala ama yok sağ bekten sonra şimdi de stoper fetişizmi çıktı
Sent from my iPhone using Tapatalk
ön libero, forvet ve dinayır almak istediğimize göre; kaleci, sol bek ve Cosüe alıp transferi noktalarız.
H.O.
forvet almak istemiyorlar. forvet nerden cıktı?
Ben taraftar olarak çok istiyorum. Şöyle düşük maliyetli mesela yıllık 3 mio'ya Kweuke falan hoş olur.