GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 396

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
644,5K
Sayfa
396/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dick Advocaat tercihi rezil bir tercih,Fenerbahçe bu herifi kovana kadar 10 puan fark yemiş olur,ligden kopar.Fenerbahçe ayağına sıktı bana göre bu tercih ile.Şampiyonluk şanslarını çok aza indirgediler.Görüşüm değişti.Beşiktaş'ın da Sosa ve Gomez sorunları var,stoperleri sırıtıyor değişen bir şey yok.Bizde de ön libero yok,orta saha yolgeçen hanı gibi resmen.Üç takımın da bu kadar zayıf girdiği bir sezon hatırlamıyorum ben.Bakalım hangi kötünün iyisi şampiyon olacak.Galatasaray mı,Beşiktaş mı?

4 milyon eren gibi adama vermiş bir de üstüne yıllık 2 milyon ama gidip dzeko alacak. Tamam Selim , Allah başka dert vermesin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sunun futbolcu versiyonunu istiyrum on liberoya

Adami yerde , sever , hoplatirda :asd22:

5156535.jpg

Son düzenleme:
Dick Advocaat tercihi rezil bir tercih,Fenerbahçe bu herifi kovana kadar 10 puan fark yemiş olur,ligden kopar.Fenerbahçe ayağına sıktı bana göre bu tercih ile.Şampiyonluk şanslarını çok aza indirgediler.Görüşüm değişti.Beşiktaş'ın da Sosa ve Gomez sorunları var,stoperleri sırıtıyor değişen bir şey yok.Bizde de ön libero yok,orta saha yolgeçen hanı gibi resmen.Üç takımın da bu kadar zayıf girdiği bir sezon hatırlamıyorum ben.Bakalım hangi kötünün iyisi şampiyon olacak.Galatasaray mı,Beşiktaş mı?
bjk mallaşacak bence

Son 6-7 hafta yarisin icinde olursak o zaman soyunur sampiyonlugumu kutlarim. Winner kulubun sevdalisi olmak :D

sarap-seciminde-nelere-dikkat-edilir_646x340.jpg

Son düzenleme:
Ridvan Dilmen: Devlet fenerin vergi borcunu 200 milyon eurodan 20 milyon euroya indirdi diğerlerinide öyle

Ulan bu şerefizler sadece bizim vergimiz indirildi diye caz yapiyorlardi Namuslu gibi ortada dolaniyorlar

Ridvan Dilmen: Devlet fenerin vergi borcunu 200 milyon eurodan 20 milyon euroya indirdi diğerlerinide öyle

Ulan bu şerefizler sadece bizim vergimiz indirildi diye caz yapiyorlardi Namuslu gibi ortada dolaniyorlar

Serefsizler antu bile konusunu acmis...

Ama bundan bahsetmezler :D

Diyorum ya bilim adamlari bunlarinin beyin fonksiyonlarini incelesin. Boyle bir mallik yok yeminle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt