valla mı
Evet formayi giydi ve resmi sitelerinde 5 gun evvel aciklanmisti.
valla mı
bjk mallaşacak benceDick Advocaat tercihi rezil bir tercih,Fenerbahçe bu herifi kovana kadar 10 puan fark yemiş olur,ligden kopar.Fenerbahçe ayağına sıktı bana göre bu tercih ile.Şampiyonluk şanslarını çok aza indirgediler.Görüşüm değişti.Beşiktaş'ın da Sosa ve Gomez sorunları var,stoperleri sırıtıyor değişen bir şey yok.Bizde de ön libero yok,orta saha yolgeçen hanı gibi resmen.Üç takımın da bu kadar zayıf girdiği bir sezon hatırlamıyorum ben.Bakalım hangi kötünün iyisi şampiyon olacak.Galatasaray mı,Beşiktaş mı?
Dick Advocaat tercihi rezil bir tercih,Fenerbahçe bu herifi kovana kadar 10 puan fark yemiş olur,ligden kopar.Fenerbahçe ayağına sıktı bana göre bu tercih ile.Şampiyonluk şanslarını çok aza indirgediler.Görüşüm değişti.Beşiktaş'ın da Sosa ve Gomez sorunları var,stoperleri sırıtıyor değişen bir şey yok.Bizde de ön libero yok,orta saha yolgeçen hanı gibi resmen.Üç takımın da bu kadar zayıf girdiği bir sezon hatırlamıyorum ben.Bakalım hangi kötünün iyisi şampiyon olacak.Galatasaray mı,Beşiktaş mı?
Ridvan Dilmen: Devlet fenerin vergi borcunu 200 milyon eurodan 20 milyon euroya indirdi diğerlerinide öyle
Ulan bu şerefizler sadece bizim vergimiz indirildi diye caz yapiyorlardi Namuslu gibi ortada dolaniyorlar
Son 6-7 hafta yarisin icinde olursak o zaman soyunur sampiyonlugumu kutlarim. Winner kulubun sevdalisi olmak
![]()
Ya bu rodallega yavşağından kurtuluş yokmu yinemi almaya çalışıyoruz bunu lanet olsun ya
Ciddiyete ara verdirtdim demek sana güzelİyi güldürdün Puki,haykırdım ya.![]()
Müstehcen ifadeler kullanmayalım hocam.