GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 429

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
645K
Sayfa
429/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@AskinAtes29

Forvet için scout önerisi bir oyuncu ile görüşülüyor. Bir forvet daha alınırsa sürpriz olmaz.

@AskinAtes29

Gönderilmek istenen bütün oyuncular gönderilebilirse; dos+forvet+josue+denayer olabilir. Ancak ben 2 transfer bekliyorum.

Chedjou kalacagina gore denayer transferi olmaz

Bu arada defansif orta saha mi yoksa ofansif orta saha mi dedi nazifoglu? Izleyemedim. Resmi sitede ofansif orta saha yaziyor...

Bir defansif orta saha ve ofansif orta saha ile transferi kapatiriz

Defansif orta saha icin fellaini ismi geciyor, aradigimiz oyuncu fellaini degil, sandro var mbia var tiote var...

Ofansif orta saha icin sneijder'e alternatif olarak josue ismi geciyor

Onceden de dedigim gibi chedjou gitmesse denayer transferi olmaz, chedjou kalacagina gore chedjou serdar ikilisi lig icin fazlasiyla yeterli.

Chedjou'nun 1 yil kontrati kaldi zaten, sene sonu yerine ust duzey stoper alinir.
Fellaini aldık ta beğenmiyoruz

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:D Hocam bu hafta bitirin transferleri lütfeeen :D Lakin turşu ya güvenilmez 3transfer olarak çıkılan yolda kaçıncı olacak :D :D

selcuk o pozisyonda oynarsa yine iyi tepki yer bu sezon.
tek yararli olabilicegi pozisyon daha önde sneijderle ofansif isi görmek.
arkalarinda saglam bir dos lazim.
zaten yasida ilerliyor cok presi yapabilen bir oyuncu olmadigi halde o pozisyonda oynarsa isimiz yas.
dedigim gibi tek yararli olcagi pozisyon daha önde sag bölgeye beslemek, zaten sneijder daha fazla sol tarafa yöneliyor,
sag taraf eksik kaliyor bu yüzden sinanda gösteremiyor kendini.
sinan neden eksik kaliyor diyenlere cevap.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt