GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 436

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
645,1K
Sayfa
436/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son zamanlarda bir hocayi bu kadar sevmedim

Anlayamadim neden ama kanim acayip isindi

Umarim basarili olur ve efsanemiz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cevabı çok basit aslında :)

Oyuncularla iletişimi çok iyi, saygılı, konuşmasını bilen ve saha kenarına yakışan bir hoca.

Asıl önemlisi ise performansı aldığı paranın çok altında kalan ve neredeyse hiç katkı vermeyen Umut, Tarık ve Olcanı kadro dışı bırakması. Bunu yapmaya cesareti olmayan birçok hocanın aksine hemen biletlerini kesti. Görünen o ki formayı da gerçekten adaletli dağıtacak.

En büyük çekincem taraftarımızın birkaç puan kaybında Süleyman Rodop'a dönüşmesi.

CqAC2n_WAAA1l7_.jpg

Yalman :o

Her an bir kova kfc dagitacak gibi

Yönetimi birçok konudan eleştiriyorum ama anladığım kadarıyla Riekerinke baya önem veriyorlar ve onun yorumlarına göre hareket ediyorlar (En azından öyle görünüyor). Yarın hoca açıklama yapacak az çok belli olur. Şenol Güneş'in bile düştüğü durumu düşünürsek bu konuda tebrik etmek gerekir.

Gerçekten de bir orta saha transferi yaptığımız takdirde şampiyonluğa oynarız diyebiliyor musunuz ?

Ben mi çok kötümserim bilmiyorum ama Beşiktaş maçındaki oyunumuz bir bir adamla düzelmeyiz izlenimi yarattı bende. O kadar yavaş ve yaratıcılıktan uzak bir top oynadık ki elimde olsa Beşiktaş maçına çıkan takımdan 5-6 ismi değiştiririm ama görünüşe göre onlar oynayacak 11'de. İnşallah gelecek oyuncu büyük bir pozitif etki yapar da zirveye oynarız.

Yönetimi birçok konudan eleştiriyorum ama anladığım kadarıyla Riekerinke baya önem veriyorlar ve onun yorumlarına göre hareket ediyorlar (En azından öyle görünüyor). Yarın hoca açıklama yapacak az çok belli olur. Şenol Güneş'in bile düştüğü durumu düşünürsek bu konuda tebrik etmek gerekir.

Bu konuda katiliyorum. Ozellike Nazif cok iyi savundu Rie-King'i. Ama unutmayalim ki Rie-King mevcut yonetimin makati kurtardi. Tr kupasi finalini fbye kaybetseydik yonetim ates altinda olacakti. Simdi birde gecen sezonun sampiyonunun elinden kupa aldi. Daha ne yapsin Rie-Kinggg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt