GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 437

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
645,1K
Sayfa
437/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten de bir orta saha transferi yaptığımız takdirde şampiyonluğa oynarız diyebiliyor musunuz ?

Ben mi çok kötümserim bilmiyorum ama Beşiktaş maçındaki oyunumuz bir bir adamla düzelmeyiz izlenimi yarattı bende. O kadar yavaş ve yaratıcılıktan uzak bir top oynadık ki elimde olsa Beşiktaş maçına çıkan takımdan 5-6 ismi değiştiririm ama görünüşe göre onlar oynayacak 11'de. İnşallah gelecek oyuncu büyük bir pozitif etki yapar da zirveye oynarız.

Ortasahada değişecek iki isimle ritim düzeltilebilir.

Aspor monackoyim!

Transfer yaptik sen hala bjk fener

Ne cok Dick meraklisiymisiniz

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sen soyleyince acip baktim gurcan falan var bu herif yorum yapsa ne olur futbol cahili galatasaray dusmani bir herif kadin basket macimiz var onu izleyin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Josue ----DMC

----Sneijder----

Nasil olur beyler hatta Josue ile birlikte bence 4-3-3 daha mantikli olur

-------DmC-----

Josue------Sneijder

Josue ----DMC

----Sneijder----

Nasil olur beyler hatta Josue ile birlikte bence 4-3-3 daha mantikli olur

-------DmC-----

Josue------Sneijder

JoR hocam defansı elden bırakmak istemiyorki haklı maça ilk başlarken DmC-----Tolga önlerinde Sneijder başlar ikinci yarı 4-3-3 e geçer DmC önlerinde Josue---Sneijder olur

İşte herşey DmC'de bitiyor renktaş JoR hocamda biliyor Selçuk'un miladı doldu artık

Zaten hoca aciklamis defans oyuncular agir oldugu icin öne cikaramiyorum diye, bir tane yirtici ön libero almazsak defans hatti ile orta sahanin arasindaki aciklar iyice büyüyecek, tolga bu aciki kapatacak oyuncu degil

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt