GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 438

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
645,1K
Sayfa
438/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten hoca aciklamis defans oyuncular agir oldugu icin öne cikaramiyorum diye, bir tane yirtici ön libero almazsak defans hatti ile orta sahanin arasindaki aciklar iyice büyüyecek, tolga bu aciki kapatacak oyuncu degil

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Gerçekten renktaş JoR hocam futboldan anlıyor şuan dünyanın en iyi stoperleri kim dersen Boateng,Godin,Ramos der herkes niye defans görevinin yanında ortasahaya oyunu taşıyan oyunu taa defanstan kuran stoperler bizede böyle biri lazım ama Chedjou gitmeden çok zor öyle lider birisi gelirse Serdar'da yanında amele iş yapar kesinlikle

Josue sag kanatta da oynayabiliyor..ben riekerink i az cok tanidiysam selcugun bu lesh hali devam ederse keser josue yi oynatir..

on libero transferi orta sahayi ve defansi biraz rahatlatir ama tek basina yeter mi emin degilim 5 6 stoperimizden hic birisi guven vermiyor bana maalesef.eren cavanda aziz tolga bir de onlibero gelirse takima alisma sureci mac eksigi filan 1 ay sonra takim icin net fikir edinebiliriz.

Volkan , sen başlarda ne kadar sakin konuşuyordun . Ne oldu sana? Sürekli bel altı konuşmaya başladın , yakışmıyor sana.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beni cileden cikarttilar renktas. Bende farkindayim ve kendime yakistiramiyorum sahsen ama cok biriktirdim be renktas. Su transferler bitsin durulurum. Kusuruma bakma rahatsiz ettiysem hatta suandan itibaren ergen gibi konusmayi birakiyorum ve fabrika ayarlara gecis yapiyorum

Beni cileden cikarttilar renktas. Bende farkindayim ve kendime yakistiramiyorum sahsen ama cok biriktirdim be renktas. Su transferler bitsin durulurum. Kusuruma bakma rahatsiz ettiysem hatta suandan itibaren ergen gibi konusmayi birakiyorum ve fabrika ayarlara gecis yapiyorum

Estağfirullah ne rahatsızlığı , çoğu insan senin gibi zaten de sana şaşırdım ; yoksa istediğin gibi konuşabilirsiniz tabi ki de:) sana bjkli diyorlardı , sen orada bile sakindin vs. o yüzden şaşırdım :)

Yabancılara ne guzel en fazla 700-800 bin euro oduyoruz.Ayni performansi yerlilerde de gosterseydiniz keske !

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Estağfirullah ne rahatsızlığı , çoğu insan senin gibi zaten de sana şaşırdım ; yoksa istediğin gibi konuşabilirsiniz tabi ki de:) sana bjkli diyorlardı , sen orada bile sakindin vs. o yüzden şaşırdım :)

Yok be hocam ben kendim bile rahatsiz olmaya basladim bu ergence muhabbetten

Diyorum ya o zamanlar daha biriktirme asamasindaydim. Simdi deselerdi sanirim 1-2 sayfa kufur ederim

Birde is guc bunaltici sicaklar derken insan stresli oluyor maalesef

Yabancılara ne guzel en fazla 700-800 bin euro oduyoruz.Ayni performansi yerlilerde de gosterseydiniz keske !

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalniz tek bizde degil bu olay. Ilk duyunca cok sasirdim. Kargalarda Atiba 1,2 m aliyorken Pektemek 1.75m aliyormus :red:

Yerli mafyasi diye birsey yoksa bende birsey bilmiyorum

Ozan, bu Ümit'in bjk mevzusu ne? Bir ben görmedim heralde , ne açık verdi ki?

1.ci azılı ergin ataman düşmanıydı.geçmişten gelen bir acısı var belliki ergin hocam bunlara tepük vurup ayrılmıştı.
2.cisi foruma alakalı alakasız beşiktaş haberleri açıp duruyordu.

daha detaylı bilgiyi bu konuda sayın prodüktör yapımcı Osman SEDEN verebilir. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt