+1905Muslera
Cavanda - Chedjou - Hakan - Carole
Tiote
Selçuk - Sneijder
Sinan - Eren - Bruma
Zor o iş biraz. Traore ajax da sadece kiralık oynuyor. Chelsea oyuncusuajax,bazoer ve traore'den rahat 60 milyon euro kazanır.
Zor o iş biraz. Traore ajax da sadece kiralık oynuyor. Chelsea oyuncusu

Baya kaliteli genç oyuncu gerçekten. İlk defa izledim bende bu akşam. Biraz toy işte ama zamanla başarılı olur o yetenekleri ile.ben transfer sezonu başlangıcından traoreyi aldı diye okumuştum o yüzden öyle yazdım renktaş ama chelsea kiraladıysa büyük potansiyel chelsea'ye hayırlı olsun![]()
Liverpoollular bile Kloopun neden leivayi birakmadigini anlamiyorlar. Ihtiyaclarinin olmadigini soyluyorlar. Uh Klop ah :'(
Bu arada Tolga Ciğerci 3 ay sakatlık filan geçirirse Galatasaray yek taraflı fesh etme hakkına sahipmiş. Daha önce Almanya ds sakatlık geçirmiş. Ondan bu maddeyi eklemişler.
Kaynak:Ali Naci Küçük
Sanki herifi bedava aldık.Bu arada Tolga Ciğerci 3 ay sakatlık filan geçirirse Galatasaray yek taraflı fesh etme hakkına sahipmiş. Daha önce Almanya ds sakatlık geçirmiş. Ondan bu maddeyi eklemişler.
Kaynak:Ali Naci Küçük
Harbi ya, gelecek sezona kadar bizim zarar nasil 10a inecek? Mümkün degil. Yine ceza aliriz.
Valla işin bu tarafı çok sakat tamam transfer istiyoruzda ceza almamamız lazım ve alıp duruyoruz yine aldık kaç kişi ve daha gelecek denılıyor işimiz iş inşallah bunun planlaması yapılmıştır kimseyi yollayamıyorlar bu kadro dışılardan nasıl kurtulcaz bakalım