Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
diarra haberi doğrudur herhal,uçak saati falan vermiş.taliscayı zaten fanatik yazmıştı.
Fransaya istediği gibi gidebilir gayet doğal bunda ne var ki. Ama o yolculuğun sonu Diarra olması imkansız
diarra haberi doğrudur herhal,uçak saati falan vermiş.taliscayı zaten fanatik yazmıştı.
yıllık 5 milyon eurıya geliyor cok degil mi ?
Fransadan kimi alırsa alsınFransaya istediği gibi gidebilir gayet doğal bunda ne var ki. Ama o yolculuğun sonu Diarra olması imkansız

Ben seneye cezaya kesin gözüyle bakiyorum yavas yavas.
Bizimkiler har vurup harman savurdu simdiye kadar transfer döneminde, ve aldiklari hic bir adama kesinlikle katki verir gözüyle bakamiyorum. Ilk 11 oyuncusu lazimken gittiler yine ancak alternatif olacak adamlarla doldurdular kadroyu. Bu da yetmezmis gibi 2'ser 2'ser maas dagittilar saka gibi.
Bonservis ödeyerek aldigimiz 4 oyuncunun topa degmeseler bile bu sene bize giren yükümlülügün toplami 20,3 Milyon ( 13,3 Bonservis + 7 Milyon maas).
Fransadan kimi alırsa alsın![]()
Yolculuk yapanın Cenk Ergün olmaması transfer ümitlerimizi arttırıyo
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Al işte
Dursun Özbek: Cezalar yönetim kararıdır. Ceza kalkacaksa neden verildi? Artık bu soruya cevap vermek istemiyorum. Yönetim Kurulu kararıdır.
-Tapatalk-
Dursun baskan diarra transferini marsilya baskaniyla aksam yemeginde biterecek gibi duruyor
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kadrodaki gereksizler bi gitseydi,diarranın yıllığı hiç önemli değil