GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 458

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
645,2K
Sayfa
458/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben seneye cezaya kesin gözüyle bakiyorum yavas yavas.

Bizimkiler har vurup harman savurdu simdiye kadar transfer döneminde, ve aldiklari hic bir adama kesinlikle katki verir gözüyle bakamiyorum. Ilk 11 oyuncusu lazimken gittiler yine ancak alternatif olacak adamlarla doldurdular kadroyu. Bu da yetmezmis gibi 2'ser 2'ser maas dagittilar saka gibi.

Bonservis ödeyerek aldigimiz 4 oyuncunun topa degmeseler bile bu sene bize giren yükümlülügün toplami 20,3 Milyon ( 13,3 Bonservis + 7 Milyon maas).

Ben seneye cezaya kesin gözüyle bakiyorum yavas yavas.

Bizimkiler har vurup harman savurdu simdiye kadar transfer döneminde, ve aldiklari hic bir adama kesinlikle katki verir gözüyle bakamiyorum. Ilk 11 oyuncusu lazimken gittiler yine ancak alternatif olacak adamlarla doldurdular kadroyu. Bu da yetmezmis gibi 2'ser 2'ser maas dagittilar saka gibi.

Bonservis ödeyerek aldigimiz 4 oyuncunun topa degmeseler bile bu sene bize giren yükümlülügün toplami 20,3 Milyon ( 13,3 Bonservis + 7 Milyon maas).

Yok yabancı transferler de Allah için az para verdik. Şimdi bu 2,3 oyuncu yabancı olacağı için bütçeydi aşmayız ama olur da Türk varsa içlerinde en az 3 milyon daha gider ekstradan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dursun baskan diarra transferini marsilya baskaniyla aksam yemeginde biterecek gibi duruyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CqDp-yIWgAAJDDO.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt